23.10.2021.

Remi na Poljudu: Hajduk - Gorica 0-0

Remi na Poljudu: Hajduk - Gorica 0-0 Na stadionu na Poljudu odigrana je utakmica 13. kola HT Prve lige između HNK Hajduka i HNK Gorice.

HAJDUK - GORICA 0-0
SPLIT Stadion Poljud. Sudac: Ante Čuljak (Zagreb). Pomoćnici: Kruno Šarić (Županja) i Dino Kenz (Osijek). Četvrti sudac: Ivan Vučković (Zagreb). VAR: Fran Jović (Zagreb). AVAR: Marjan Tomas (Vladislavci).
STRIJELCI: -
HAJDUK: Kalinić - Lovrencsics, Katić, Elez (od 70. Simić), Melnjak - Atanasov (od 88. Čolina), Fossati - Kacaniklic (od 56. Sahiti), Livaja, Biuk (od 88. Dolček) - Ljubičić (od 70. Mlakar). Trener Jens Gustafsson.
GORICA: Kotarski - Doka (od 88. Dvorneković), Steenvoorden, Jovičić, Krizmanić - Sarić, Pršir (od 69. Babec) - Delfi (od 46. Mitrović), Kalik (od 69. Fruk), Lovrić - Stojanovski (od 69. Matar). Trener Krunoslav Rendulić.
ŽUTI KARTONI: Simić (Hajduk), Sarić (Gorica)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Hajduk - Gorica 0-0

'90+3 Uh, moglo je biti jako loše... Dario Melnjak se u gužvi našao u idalnoj poziciji, u petercu, ali iz pada je pucao preko gola. Sreća za Goricu za kraj...

'90+2 Žuti kartona za Stefana Simića, prvi kod Hajduka.

'90 Igrat će se tri minute sudačke nadoknade.

'88 Obostrane zamjene, kod Gorice Matija Dvorneković ulazi umjesto Albina Doke, a Hajduk je napravio dvije - David Čolina i Ivan Dolček umjesto Atanasova i Biuka.

'87 Pucao je Sahiti s 25 metara, visoko preko gola.

'84 Pucao je Livaja nakon "ping-ponga" u šesnaestercu, no nije dobro zahvatio loptu lijevom nogom.

'83 Žuti karton za Elvisa Sarića, prvi na utakmici.

'80 Moglo je sad biti opasno pred golom Gorice, no Mlakar nije dobro zahvatio loptu iz pada, na sedam, osam metara.

'73 Lovrencsics je nabacio s desne strane, glavom je pucao Mlakar, ali Kotarski s tim nije imao problema, kao ni s previsokim udarcem Fossatija koji trenutak potom.

'70 Dvostruka promjena kod Hajduka - Stefan Simić i Jan Mlakar ušli su umjesto Josipa Eleza i Marina Ljubičića.

'69 Trostruka izmjena kod Gorice - Hrvoje Babec, Toni Fruk i Matar Dieye zamijenili su Juricu Pršira, Anthonyja Kalika i Vlatka Stojanovskog.

'62 Pucao je Ljubičić, iz okreta s ruba kaznenog prostora, Kotarski je to ulovio.

'59 Opasno je bilo nakon povratne lopte Lovrencsicsa za Livaju, no Hajdukova desetka nije dobro zahvatila loptu.

'56 Emir Sahiti je kod Hajduka zamijenio Alexandera Kacaniklica.

'55 U sjajnoj poziciji našao se Kalik, sjurio se prema golu, no na 20-ak metara od Kalinića ostao je bez lopte.

'51 Pucao je Anthony Kalik, s lijeve strane šesnaesterca ciljao je suprotne rašlje, ali nije ih najbolje naciljao.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme, Josip Mitrović zamijenio je Younesa Delfija.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Hajduk - Gorica 0-0

'41 Nailazio je Lovrić s lijeve strane, imao Stojanovskog u sredini, ali tražio prostor za udarac, pa proslijedio desno za Delfija, čiji udarac je blokiran za novi korner.

'38 Nakon centaršuta je došlo do sudara Kotarskog i Jovičića, pokušao je to iskoristiti Lovrencsics, ali pucao je visoko, visoko preko gola.

'29 Velika obrana Dominika Kotarskog! Dario Melnjak je izašao u čistu situaciju, ušao je s lijeva i pucao s desetak metara, no Kotarski je sjajno obranio nogom i odbio to u korner.

'27 Izgubio je Pršir loptu na 30-ak metara od gola, činilo se uz prekršaj, nesuđeni, pa je nastala gužva u šesnaestercu, no gorička obrana uspjela je to odbiti.

'25 Pokušao je sad Younes Delfi s desne strane, pucao je iz solidne pozicije, ali malo preko gola.

'21 Još jedno nabacivanje s poludistance, ovoga puta s lijeve strane, iz slobodnog udarca, došlo je do Tonija Katića, koji je glavom pucao bezopasno za Kotarskog.

'9 Stativa za Hajduk! Ubacivanje je stiglo s desne strane, s poludistance, a glavom je pucao Livaja. Pogodio je desnu stativu gola na kojem je Dominik Kotarski.

'1 Već je Gorica mogla povesti! Ispucavao je Kalinić jednu povratnu loptu, Lovrić je uspio presjeći, ali nedovoljno da uzme loptu u svoje noge. U nastavku akcije Kalik je pokušao iz daljine, ali pucao je pokraj gola.

'1 Utakmica je počela!
Vrh