08.06.2021.

Raspored za novu sezonu: Rujevica za početak, prva doma sa Šibenikom

Raspored za novu sezonu: Rujevica za početak, prva doma sa Šibenikom
Ždrijebom je određeno kako će izgledati raspored odigravanja utakmica u Hrvatski Telekom Prvoj ligi u sezoni 2021./22. HNK Gorica na ždrijebu je izvukla broj 10, što je donijelo raspored po kojem će novu sezonu otvoriti na stadionu na kojem je završila prošlu - na riječkoj Rujevici.

Odmah na početku trener Krunoslav Rendulić i njegovi igrači imat će priliku uzvratiti Riječanima za poraz u posljednjem kolu sezone, a nakon toga slijedi i prva domaća utakmica. S druge strane bit će HNK Šibenik, klub u kojem je svoj posljednji posao imao naš novi trener Rendulić.

Za razliku od prošle sezone, kad je u svakom od četiri kruga igrala uzastopno sa sva četiri člana "velike četvorke", u sljedećoj će HNK Gorica "vezati" samo oglede s Hajdukom i Dinamom. Rijeka je, dakle, na početku puta u svakom krugu, dok će Osijek biti protivnik za kraj.

Sezona kreće sredinom srpnja, termini utakmica zasad su okvirni, ali poslužit će kao dobra orijentacija za sve ono što nas očekuje. Ovako će to izgledati u prvoj rundi...

1. kolo:
Rijeka - GORICA (17. srpnja)
 
2. kolo:
GORICA - Šibenik (24. srpnja)
 
3. kolo:
Istra 1961 - GORICA (31. srpnja)
 
4. kolo:
GORICA - Hajduk (7. kolovoza)
 
5. kolo:
Dinamo - GORICA (14. kolovoza)
 
6. kolo:
GORICA - Slaven Belupo (21. kolovoza)
 
7. kolo:
Lokomotiva - GORICA (28. kolovoza)
 
8. kolo:
GORICA - Hr. dragovoljac (11. rujna)
 
9. kolo:
Osijek - GORICA (18. rujna)
Vrh