12.03.2020.

Prekid svih nogometnih natjecanja do 31. ožujka 2020.

Prekid svih nogometnih natjecanja do 31. ožujka 2020. Hrvatski nogometni savez donio je najnoviju odluku o prekidu svih nogometnih natjecanja do 31. ožujka 2020. godine:

Sukladno preporuci Središnjeg državnog ureda za sport o odgodi svih međunarodnih i nacionalnih sportskih natjecanja svih razina, a imajući u vidu preporuke stožera za civilnu zaštitu i novonastalu situaciju u Republici Hrvatskoj, odnosno porast broja zaraženih, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza i nadležna tijela donijeli su odluku o prekidu svih nogometnih natjecanja u Hrvatskoj - muških, ženskih, malonogometnih, svih liga HNS-a, međužupanijskih i županijskih liga, Hrvatskog kupa, te utakmica mladeži, seniora i veterana - do 31. ožujka 2020. godine.
Za treninge se preporuča pridržavanje svih higijenskih i sigurnosnih uputa Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, kako bi se odvijali u što sigurnijim uvjetima po zdravlje sportaša.


HNK Gorica će o svim daljnjim odukama i aktivnostima seniorske momčadi, kao i nogometne škole u navedenom razdoblju, pravovremeno obavijestiti javnost.
Vrh