22.11.2023.

Povratak prvenstvenim obavezama: U nedjelju protiv Rudeša

Povratak prvenstvenim obavezama: U nedjelju protiv Rudeša Pred nama je završnica prvog dijela sezone, u kojoj Goricu očekuje jedno gostovanje i tri utakmice na domaćem terenu, počevši s nedjeljnim susretom protiv Rudeša. Dvoboj 16. kola igrat će se s početkom u 17:10 sati, a ulaznice još uvijek možete kupiti online na ulaznice.hr   po pretprodajnim cijenama, u Tisak Media poslovnicama te putem Aircash aplikacije. Sutra, na dan utakmice, blagajna Zapad radit će od 15:40 sati.

Momčad Dinka Jeličića stanku je iskoristila za odigravanje prijateljske utakmice sa slovenskim Radomljem (7-2). 

- Odradili smo još jedan ciklus, planski, jako dobra dva tjedna. Utakmica je apsolutno ispunila svrhu, popravili smo segment realizacije, sve u smjeru i fokusu utakmice protiv Rudeša. Apriori se upisuju bodovi, što je naravno zamka. Moramo biti spremni da nas čeka dosta zahtjevna utakmica u kojoj moramo pokazati maksimalnu ozbiljnost i biti puno bolji nego što smo bili protiv Slaven Belupa pogotovo s aspekta igre. Ta utakmica nam mora biti škola kako ne smijemo reagirati Rudeša - kazao je trener Jeličić.

Nažalost, na duže vrijeme s terena će izbivati Merveil Ndockyt zbog ozljede aduktora. 

- Ne moram naglašavati koliko Ndockyt znači ovoj momčadi, koliki je taj izostanak veliki hendikep i tužni smo zbog toga jer je bio u jako dobroj formi i puno je doprinosio ekipi. Međutim, imamo dovoljno širok roster i opcije koje to mogu kvalitetno zatvoriti i uvjeren sam da će igrači koji će ga zamijeniti, to dokazati. 

Puno veću minutažu u posljednje vrijeme, dobio je napadač Tim Matavž.

- U zadnje vrijeme igram više i osjećam se bolje. Napravili smo dobre rezultate, iako zadnja utakmica nije ispala kako smo planirali, moramo gledati prema naprijed i sada protiv Rudeša odigrati bolje. Cilj nam je polusezonu završiti pozitivno - istaknuo je Matavž.
Vrh