21.06.2022.

Potpisao Edin Julardžija: 'Vjerujem da nas očekuje uspješna sezona'

Potpisao Edin Julardžija: 'Vjerujem da nas očekuje uspješna sezona' U drugom tjednu priprema za novu sezonu, na Gradski stadion je stiglo novo pojačanje. Edin Julardžija, 21-godišnji veznjak potpisao je ugovor s Goricom na četiri godine, do ljeta 2026. godine.

- Iznimno sam sretan zbog dolaska u Goricu, u ekipu koja ima pobjednički mentalitet i koja ostvaruje vrlo dobre rezultate posljednjih sezona. Očekujem uspješnu sezonu, kako za sebe tako i za cijelu ekipu, rekao je Edin nakon potpisivanja ugovora.

Edin je u svoju nogometnu karijeru započeo u zagrebačkom Dinamu, a svoj prvi profesionalni ugovor s aktualnim prvakom potpisao je u travnju 2020. godine. Posljednju sezonu i pol proveo je na posudbama, prvo u redovima Slaven Belupa, a zatim u klubu sa Šubićevca u kojem je upisao 10 nastupa u HNL-u.

- U Dinamu sam prošao sve mlađe selekcije, debitirao za prvu ekipu, međutim nisam upisao značajniju minutažu pa sam priliku tražio na posudbama. Svidjela mi se ponuda koju sam dobio od Gorice i vjerujem da je Gorica najbolja opcija za moj daljnji napredak. Najbitnije mi je igrati, želim se dokazivati na terenu, a volio bih da sezonu koja je pred nama završimo u gornjem domu tablice, na mjestu koje vodu u Europu, kazao je Julardžija koji se odmah nakon prvog fotografiranja priključio suigračima na treningu.

Dobro nam došao!
Vrh