24.09.2021.

Potpisan Ugovor o suradnji između HNK Gorice i NK Lukavca!

Potpisan Ugovor o suradnji između HNK Gorice i NK Lukavca! HNK Gorica i NK Lukavec potpisali su Ugovor o suradnji s ciljem promocije sportsko-turističkih resursa grada Velike Gorice, kao i daljnjeg razvoja gradskih škola nogometa, kako bi što više mladih nogometaša iz svih gradskih sredina dobilo priliku za još kvalitetniji sportski napredak.

- Nama u HNK Gorici je jedan od strateških ciljeva da pomažemo u razvoju svih lokalnih nogometnih sredina i u budućnosti se želimo još aktivnije uključivati u svim klubovima koji procijene da će ta suradnja pomoći u njihovom razvoju. Lukavec je od ove godine trećeligaš i u svim segmentima je izrastao u ozbiljan klub, a posebno tu mislim na organizacijsku strukturu i ljude koji ga vode. Gorici je jako važno da djeca iz cijele regije kroz svoje lokalne klubove prepoznaju da im je sljedeća stepenica napretka baš HNK Gorica, a ovom suradnjom ćemo raditi na tom segmentu. Jedino na taj način, i obostranom suradnjom i aktivnim sudjelovanjem, možemo jačati obje sredine - rekao je predsjednik HNK Gorice Nenad Črnko.

- Ova suradnja prvenstveno je dobra za nas, za NK Lukavec, a vjerujemo da će biti i jako dobra, odnosno odlična. Kako je Neil Armstrong sletio na mjesec i rekao da je ovo mali korak za čovjeka, a velik za čovječanstvo, tako ću i ja reći da je ovo možda mali korak za HNK Goricu, ali velik za NK Lukavec. A jednoga dana možda bude velik i za Goricu - sa smiješkom je kazao predsjednik NK Lukavca Goran Guteša i dodao:

- Već neko vrijeme smo u razgovorima i dogovorima, što je i nama potvrda se isplatio naš dugogodišnji rad i trud za dobro našeg voljenoga kluba, da se isplatila sva utrošena energija, novac, kontakti... Zbog svega toga ovo je važan dan za NK Lukavec. Ideja je da nakon ovog potpisa ugovora do zime do kraja definiramo sve smjernice buduće suradnje, odnosno 'akcijski plan' za budućnost. U svakom slučaju, hvala HNK Gorici i predsjedniku Črnku što je prepoznao sve što mi svakodnevno radimo, od igrača, trenera, navijača i svih ostalih, uvjeren sam da je ovo početak jedne lijepe priče.
Vrh