25.07.2022.

Potpisan ugovor o suradnji između HNK Gorica i GNK Tigar Sveta Nedjelja

Potpisan ugovor o suradnji između HNK Gorica i GNK Tigar Sveta Nedjelja HNK Gorica i GNK Tigar Sveta Nedjelja potpisali su sporazum o sportskoj suradnji s ciljem daljnjeg razvoja škola nogometa oba kluba. Potpis na ugovor stavili su predsjednik Gorice Nenad Črnko i predsjednik Tigra iz Svete Nedjelje, Matej Vrdoljak.

Gorici je jedan od strateških ciljeva pomagati u sportskom napretku klubova i upravo na tome intenzivnije radimo posljednjih godinu dana u kojih smo potpisali sporazume s NK Lukavec, NK Ban Jelačić i sada s GNK Tigar Sveta Nedjelja.  

Najnoviji sporazum s GNK Tigar Sveta Nedjelja potpisan je na dvije godine te se njime dva prijateljska kluba obvezuju zajedno definirati ciljeve po svim selekcijama te zajednički djelovati i nastupati na projektima za promidžbu sporta na razini županije, HNS i UEFAe. Također, potpisom ovog sporazuma HNK Gorica i GNK Tigar Sveta Nedjelja usuglasili su da će provoditi zajedničku politiku razvoja mlađih uzrasnih kategorija vodeći brigu o zajedničkim potrebama, napretku igrača i postizanju još boljih rezultata, kao i zajednički djelovati na popularizaciji nogometnih škola te omogućavati najboljim mladim sportašima GNK Tigar Sveta Nedelja dodatni rad i trening u centrima naše nogometne škole HNK Gorica. 

- Ovim sporazumom želimo biti primjer drugima te pokazati vrijednost udruženja dva velika kluba u različitim rangovima na području Zagrebačke županije te osigurati maksimalni doprinos za razvoj naših mladih zvijezda - istaknuo je predsjednik GNK Tigar Sveta Nedjelja.

 
 
Vrh