15.05.2023.

Posljednja utakmica na Gradskom stadionu ove sezone: Ulaznice u prodaji!

Posljednja utakmica na Gradskom stadionu ove sezone: Ulaznice u prodaji! Ove subote od 18 sati Gorica će na domaćem terenu ugostiti Varaždin u sklopu 35. kola SuperSport HNL-a. Bit će to posljednja utakmica ove sezone koja će se igrati na domaćem terenu, a ulaznice su u prodaji! 

CIJENE ULAZNICA
Sektori A1, B1 - 5 eura
Sektori A2, B2 - 4 eura
Sektori A3, B3 - 3 eura

NA DAN UTAKMICE
Sektori A1, B1 - 7 eura
Sektori A2, B2 - 5 eura
Sektori A3, B3 - 4 eura

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr
Online prodaja završava u subotu u 16:00 sati.

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu. 

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1. 

NA DAN UTAKMICE
Blagajna Zapad otvara se u 16:30 sati.

VIP
*U VIP prostorima obavezan je poslovni dress code. Neprikladnim se smatraju trenirke, kratke hlače, majice bez rukava te otvorena ljetna obuća poput japanka i natikača.

ULAZNICE ZA DJECU - ZAPAD
Djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz na zapadnu tribinu isključivo u pratnji roditelja ili skrbnika i isključivo ako ne zauzimaju sjedeća mjesta na tribini, odnosno ako su u krilu roditelja, koji je prethodno kupio ulaznice za određeni sektor.

ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA
Ulaz za osobe s invaliditetom je besplatan i moguće je doći s jednim pratiteljem. Potrebno je prijaviti se na mail info@hnk-gorica.hr do dva dana prije utakmice (ime, prezime i OIB). Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će povratni odgovor putem maila.
Vrh