25.04.2023.

"Posebna motivacija za ovu utakmicu nam ne treba!"

Nisu nogometaši Gorice imali previše vremena za slavlje nakon 1-0 pobjede protiv Rijeke jer su već jutro nakon sav fokus morali usmjeriti na idući susret koji slijedi već ove srijede. Na Gradski stadion stiže Hajduk, a utakmica će početi u 19:10 sati. 

- Imamo jako malo vremena, pokušat ćeo se regenerirati što bolje. Imamo par rovitih igrača, neke izostanke, ali mislim da nam posebna motivacija za utakmicu s Hajdukom ne treba - kazao je trener Sopić u najavi 31. kola SuperSport HNL-a, a s njime se složio i igrač Dino Štiglec: 

- Hajduk je sam po sebi velika motivacija. U situaciji u kojoj jesmo mislim da ne trebamo gledati na protivnika već moramo razmišljati na način da možemo i moramo igrati sa svakim. Naš cilj je dobro poznat, a je li s druge strane Hajduk ili netko drugi, to nam ne predstavlja razliku, pripremamo se kao za svaku drugu utakmicu - istaknuo je.

Ulaznice za susret s Hajdukom možete kupiti još danas po pretprodajnoj cijeni od 6 do 8 eura ili na dan utakmice od 10 do 12 eura. Sve informacije potražite ovdje.
Vrh