24.04.2022.

Poraz u završnici: Gorica - Dinamo 0-1

Poraz u završnici: Gorica - Dinamo 0-1 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 32. kola HT Prve lige između HNK Gorice i GNK Dinama.

GORICA - DINAMO 0-1
VELIKA GORICA Gradski stadion. Sudac: Zdenko Lovrić (Đakovo). Pomoćnici: Goran Pataki (Đakovo) i Kruno Šarić (Županja). Četvrti sudac: Patrik Kolarić (Strahoninec). VAR: Marin Vidulin (Kanfanar). AVAR: Robi Kezele (Rijeka).
STRIJELAC: 0-1 Ademi (85)
GORICA: Kotarski - Steenvoorden, Šimunović (od 69. Marjanović), Jovičić - Musa, Pršir (od 90. Jug), Babec, Fruk - Kalik (od 90. Brlek), Atiemwen (od 69. Golubickas) - Cruz (od 84. Matar). Trener Samir Toplak
DINAMO: Livaković - Ristovski, Lauritsen, Bočkaj - Mišić, Ademi - Emreli (od 76. Tolić), Ivanušec, Oršić (od 90. Gojak) - Andrić (od 70. Petković). Trener Ante Čačić
ŽUTI KARTONI: Musa, Kalik, Atiemwen, Pršir (Gorica), Mišić, Livaković (Dinamo)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Dinamo 0-1

🔁 '90+1 Amer Gojak ušao je umjesto Mislava Oršića.

'90 Igrat će se još tri minute sudačke nadoknade.

🔁 '90 Dvostruka izmjena kod Gorice - Luka Brlek i Patrik Jug ušli su umjesto Anthonyja Kalika i Jurice Pršira.

'85 GOL! Dinamo vodi 1-0, strijelac je Arijan Ademi. U duelu s Babecom bio je Petković, lopta se nekontrolirano odbila točno u noge Ademiju, koji je prvo pogodio stativu, pa odbijenu loptu iz blizine pospremio u mrežu.

🔁 '84 Caio Cruz je išao, Matar Dieye ušao.

'83 Ponovno briljantan Dominik Kotarski! U velikoj prilici našao se Mislav Oršić, pucao je usamljen iz blizine, ali Kotarski je i to uspio zaustaviti. Bravo, Dominik!

🔁 '76 Marko Tolić zamijenio je Mahira Emrelija kod Dinama.

🟨 '75 Žuti karton dobio je i Jurica Pršir.

🔁 '70 Mijenja i Dinamo, Bruno Petković ušao je umjesto Komnena Andrića.

'70 Opasno je bilo nakon duge akcije Dinama, koju je udarcem s 15-ak metara zaključio Oršić. Pucao je jako dobro, ali Kotarski je ponovno sjajan!

🔁 '69 Dvostruka izmjena kod Gorice - Paulius Golubickas i Saša Marjanović zamijenili su Iyayija Atiemwena i Jozu Šimunovića.

🟨 '69 Razdoblje je bez izrazitih prilika, igra se prilično ravnopravno, a prekršajem za žuti karton razdoblje bez događanja prekinuo je Iyayi Atiemwen.

'56 Veliku priliku imala je Gorica, Fruk je sjajnom loptom pronašao Kalika, koji je uspio s loptom doći do pozicije u srcu šesnaesterca, no ne i do udarca.

'55 Na velikoj udaljenosti slobodan udarac imao je Oršić, negdje oko 30 metara, pucao je snažno i precizno, ali i nedovoljno dobro za Dominika Kotarskog.

'51 Lijepo je kroz sredinu prošao Kalik, dao lijevo za Tonija Fruka, koji je ušao u kazneni prostor i tražio prostor za udarac, ali nije uspio pokraj bloka gostujuće obrane.

'49 Ofenzivno je u nastavak krenuo Dinamo, imali su gosti već tri udarca na gol, ali ništa od toga ne može se nazvati pravom prilikom.

▶️ '46 Počelo je drugo poluvrijeme, bez izmjena u sastavima.

⏸ KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Dinamo 0-0

'45 Igrat će se još dvije minute sudačke nadoknade.

'45 Dobro je s lijeve strane u šesnaesterac ušao Atiemwen, njegovu povratnu loptu obrana Dinama je presjekla, a u nastavku akcije Pršir je pucao iz dobre pozicije, ali neprecizno.

'42 Ambiciozno je Oršić, s lijeve strane iz mjesta, ciljao suprotne rašlje, no otišlo je iznad gola.

'40 Nakon razdoblja u kojem je Gorica uspostavila kontrolu u posjedu stigla je i lijepa prilika, Hrvoje Babec bio je u idealnoj poziciji na 16-17 metara, dobio loptu "na rolicu", no lijevom nogom nije uspio naciljati gol Dinama.

'32 Još jedanput sjajan Kotarski! Emreli je pucao nakon povratne lopte iz odlične pozicije, s 12-13 metara po sredini, ciljao donji kut, ali Kotarski je tu loptu na kraju čak i ulovio!

🟨 '29 Ponovno naguravanje, ponovno obostrane opomene, ovoga puta za Anthonyja Kalika i Dominika Livakovića.

'27 Dvaput zaredom s desne strane pokušao je nekoga pred golom pronaći Musa, no oba puta obrana Dinamo uspjela je to odbiti u posljednji čas, pomalo i panično...

🟨 '25 Nakon kraćeg naguravanja žute kartone dobili su Musa Muhammed i gostujući igrač Josip Mišić.

'20 Evo i prvoga goričkog pokušaja, Anthony Kalik se namjestio na ljevicu i pucao s desne strane kaznenog prostora, no Livaković je to uspio uloviti.

'19 Velika obrana Dominika Kotarskog! Komnen Andrić izašao je na golmana Gorice, sa Steenvoordenom na leđima, dobro pucao, ali Kota je još bolje reagirao.

'18 Nisu se dobro razumjeli Kotarski i Jovičić nakon nabacivanja s lijeve strane, obojica su išla na loptu, koja je pala na glavu Andriću, a na kraju otišla preko gola.

'16 S nekih 17-18 metara, po sredini gola, pucao je Emreli, no u bloku su bili i Jovičić i Steenvoorden, pa je lopta završila u korneru.

'10 Pokušao je sad nakon duge akcije Ademi s 20-ak metara, Dominik Kotarski odbio je u korner ispod prečke.

'6 Prva neugodnost pred goričkim golom stigla je nakon ubacivanja Bočkaja s poludistance. Poslao je loptu na vrh peterca, do nje je prvi došao Andrić, ali iz pada nije uspio naciljati gol.

▶️ '1 Utakmica je počela!
Vrh