15.04.2022.

Poraz na Poljudu: Hajduk - Gorica 1-0

Poraz na Poljudu: Hajduk - Gorica 1-0 Na stadionu u Poljudu odigrana je utakmica 31. kola HT Prve lige između HNK Hajduka i HNK Gorice.

HAJDUK - GORICA 1-0
SPLIT Stadion Poljud. Sudac: Tihomir Pejin (Donji Miholjac). Pomoćnici: Goran Pataki (Đakovo) i Ivan Janić (Ilok). Četvrti sudac: Ivan Matić (Osijek). VAR: Ante Čuljak (Zagreb). AVAR: Igor Krmar (Zagreb) 
STRIJELAC: 1-0 Jovičić (14-ag)
HAJDUK: L. Kalinić - Mikanović (od 69. Čolina), Katić, Elez, Melnjak - Fossati, Vuković - Sahiti (od 79. Lovrencsics), Krovinović (od 85. Kačaniklić), Mlakar (od 69. Ljubičić) - Livaja. Trener Valdas Dambrauskas
GORICA: Kotarski - Musa, Jovičić, Krizmanić (od 18. Steenvoorden), Keita - Babec, Pršir (od 80. Matar) - Fruk (od 64. Delfi), Kalik, Atiemwen - Cruz. Trener Samir Toplak
ŽUTI KARTONI: Krovinović (Hajduk), Keita (Gorica)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Hajduk - Gorica 1-0

'90+3 Probao je Kalik solo prodorom, došao je do pozicije za udarac, ali pucao pokraj gola.

'90 Igrat će se još četiri minute sudačke nadoknade.

'88 Opasno je bilo i nakon kornera, Atiemwen je na kraju svega ubacio s desne strane, no Kalinić je uspio uloviti tu loptu.

'87 Sjajnom loptom iz dubine Kalik je tražio Cruza, no golman Hajduka Lovre Kalinić uspio je u posljednji trenutak odbiti u korner.

🔁 '85 Mijenja opet Hajduk, Alexander Kačaniklić ušao je umjesto Filipa Krovinovića.

🔁 '80 Mijenja i trener Toplak, napadač Matar Dieye ušao je umjesto veznjaka Jurice Pršira.

🔁 '79 Gergo Lovrencsics ušao je umjesto Emira Sahitija.

'74 S desne strane došao je Delfi, donio loptu i paniku u domaću obranu, ali njegovo dodavanje u sredinu iz dobre pozicije nije pronašlo cilj.

🔁 '69 Promjena i kod Hajduka, Marin Ljubičić i David Čolina ulaze umjesto Jana Mlakara i Dina Mikanovića.

🔁 '64 Younes Delfi ušao je umjesto Tonija Fruka.

'61 Slobodan udarac na rubu šesnaesterca lijevo imao je Jurica Pršir, solidna pozicija, no udarac je bio preslab, uzalud što je bio i precizan...

🟨 '58 Žuti karton dobio je Cheick Keita.

'51 Dugom loptom Krovinović je pronašao Livaju, on je nakon driblinga pucao, ali uspjela je to gorička obrana odbiti u korner.

▶️ '46 Počelo je drugo poluvrijeme, bez promjena u sastavima.

⏸ KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Hajduk - Gorica 1-0

'45 Igrat će se još jedna minuta sudačke nadoknade.

🟨 '44 Žuti karton dobio je igrač Hajduka Filip Krovinović.

'34 Velika prilika za Hajduk nakon ubacivanja s lijeve strane, Mikanović je bio u odličnoj poziciji, no njegov udarac na crti je blokirao Matthew Steenvoorden.

'31 Kakva obrana Dominika Kotarskog! Lopta upućena s desne strane došla je do Mlakara na drugoj stativi, pucao je iz blizine, ali Kota je briljantno reagirao.

'23 Odličan pokušaj Babeca! Opalio je Hrvoje s 22-23 metra, prohujalo je pokraj stative.

🔁 '18 Morao je mijenjati trener Samir Toplak. Ozlijedio se Krešimir Krizmanić, morao je izaći, a zamijenio ga je Matthew Steenvoorden.

⚽ '14 GOL! Hajduk vodi 1-0, Aleksandar Jovičić skrenuo je loptu u goričku mrežu nakon udarca Josipa Vukovića iz daljine. 

'6 Hajduk više ima loptu na otvaranju, ali prva šansa je gorička. Caio Cruz pobjegao je Katiću, izdržao i njegov snažan nalet, pa dao u sredinu za Atiemwena, koji je tražio i pronašao prostor za udarac, ali pucao pokjraj gola.

▶️ '1 Utakmica je počela!
Vrh