16.10.2021.

Podjela bodova: Gorica - Istra 1961 1-1

Podjela bodova: Gorica - Istra 1961 1-1 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 12. kola HT Prve lige između HNK Gorice i NK Istre 1961.

GORICA - ISTRA 1961 1-1
VELIKA GORICA Gradski stadion. Sudac: Tihomir Pejin (Donji Miholjac). Pomoćnici: Sanja Rođak-Karšić (Podravske Sesvete) i Tomislav Keglević (Našice). Četvrti sudac: Domagoj Kurtović (Osijek). VAR: Ante Čuljak (Zagreb). AVAR: Borut Križarić (Čakovec).
STRIJELCI: 1-0 Mlinar (12-ag), 1-1 Bande (54)
GORICA: Kotarski - Musa, Jovičić, Krizmanić, Keita - Babec (od 79. Janković), Sarić (od 57. Pršir) - Mitrović (od 79. Fruk), Kalik (od 57. Delfi), Lovrić - Matar (od 67. Brodić). Trener Krunoslav Rendulić.
ISTRA 1961: Lučić - Navarro, Joao Silva, Einar, Marin - Perera, Blagojević, Mlinar - Mišković (od 66. Lisica), Bande (od 87. Serderov) - Beljo. Trener Gonzalo Garcia.
ŽUTI KARTONI: Sarić, Musa, Keita (Gorica), Mlinar, Bande, Perera, Blagojević (Istra 1961)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Istra 1961 1-1

'90+3 Žuti karton za Cheicka Keitu.

'90 Igrat će se još tri minute sudačke nadoknade.

'87 Serdar Serderov ušao je kod Istre umjesto Hassanea Bandea.

'83 Žuti karton i za Musu Muhammeda.

'80 U šansu je došao Brodić, primio je loptu na desnoj strani šesnaesterca, no uspjela je to blokirati obrana Istre.

'79 Nova dvostruka izmjena kod Gorice - Toni Fruk i Niko Janković ušli su umjesto Josipa Mitrovića i Hrvoja Babeca.

'74 Žuti karton za kapetana gostiju Slavka Blagojevića.

'72 Dvaput je sad lopta prošla kroz peterac Gorice, s desne na lijevu stranu pa natrag, a na kraju je u korner uspio izbaciti Krizmanić.

'67 Fran Brodić ušao je u napad Gorice umjesto Matara Dieyea.

'66 Zamjena kod Istre, Mateo Lisica ušao je umjesto Roberta Miškovića.

'58 Slobodan udarac sa sjajne pozicije, na 18 metara po sredini, imao je Kristijan Lovrić, pucao je snažno, no previsoko...

'57 Dvostruka izmjena kod Gorice - Jurica Pršir i Younes Delfi ušli su u igru umjesto Anthonyja Kalika i Elvisa Sarića.

'56 Žuti karton dobio je Antonio Perera.

'54 GOL! Istra je izjednačila na 1-1, strijelac je Hassane Bande. Na centru je uzeo loptu Keitu, koji je pritom završio na podu, pa kao na šetnici prošao obranu Gorice po desnoj strani, namjestio se na lijevu nogu i poslao loptu u bliži kut.

'51 Sjajna obrana Kotarskog! Ubacio je iz kornera Blagojević, pucao je glavom Einar Galilea, pucao je pod prečku, ali Kotarski je to odbio u novi korner, iz kojeg opasnosti nije bilo. 

'46 Počelo je drugo poluvrijeme, bez promjena u sastavima.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Istra 1961 1-0

'45+2 Žuti karton dobio je i Elvis Sarić.

'45 Igrat će se još dvije minute sudačke nadoknade.

'42 Puno nervoze vidjeli smo u posljednjih nekoliko minuta, nekoliko puta igrači Gorice su ležali na podu, ali novih kartona nije bilo...

'34 Žuti karton dobio je Hassana Bande.

'33 Glavom je pucao Bande nakon nabacivanja s desne strane, došlo je do sudara s Kotarskim, pa je VAR provjeravao ima li tu jedanaesterca. Nema.

'31 Iz slobodnog udarca s 30-ak metara pokušao je Lovrić, no nije to bilo dovoljno snažno, golman Lučić ulovio je loptu.

'23 Žuti karton za Franu Mlinara.

'21 Dobra je sad bila kombinacija nakon Lovrićeva ubacivanja iz slobodnog udarca s poludistance, a sve je završilo ostavljanjem lopte Matara za Kalika, no njegov udarac s vrha šesnaesterca je blokiran.

'19 Gužva je nastala u kaznenom prostoru Gorice nakon kornera gostiju, a na kraju je udarac Bandea završio u bloku i novom korneru.

'12 GOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, loptu je u svoju mrežu poslao Frano Mlinar! Kristijan Lovrić ubacio je iz kornera, lopta je išla na prvu stativu, gdje ju je glavom zahvatio Mlinar i poslao u suprotni kut vlastitoga gola. 

'9 Stativa za goste iz idealne pozicije! Elvis Sarić pogriješio je, preslabo vratio loptu golmanu Kotarskom i sam se pred vratima Gorice našao Dion Drena Beljo. Srećom po Goricu, pogodio je okvir gola...

'6 Pobjegao je Matar Dieye, u situaciji jedan na jedan projurio je od centra pokraj Einara Galilee, a na kraju je izborio samo korner.

'1 Utakmica je počela! 
Vrh