07.11.2022.

Počela prodaja ulaznica za Gorica - Varaždin

Počela prodaja ulaznica za Gorica - Varaždin Gorica u nedjelju od 12:55 sati igra posljednju prvenstvenu utakmicu u prvom dijelu sezone. U sklopu 17. kola SuperSport HNL-a bit će domaćin Varaždinu.

PRETPRODAJA CIJENE
Cijene ulaznica u pretprodaji iznose 25 kuna za sektore A3 i B3, 30 kuna za sektore A2 i B2 te 40 kuna za sektore A1 i B1. 

NA DAN UTAKMICE
Na dan utakmice cijene će biti 30 kuna za sektore A3 i B3, 40 kuna za sektore A2 i B2 te 60 kuna za sektore A1 i B1.

VIP 
U prodaji su i ulaznice za Ložu Turopolje (300 kuna) i Ložu Gorica (500 kuna), a moći će se kupiti i na dan utakmice za 400 i 600 kuna. 
*U VIP prostorima obavezan je poslovni dress code. 

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr
Online prodaja završava u nedjelju u 10:55 sati, kada počinje prodaja na blagajni Zapad.

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu. 

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1. U Fan pointu moguće je isključivo gotovinsko plaćanje.

NA DAN UTAKMICE
Blagajna Zapad radit će od 10:55 sati.

ULAZNICE ZA DJECU - ISTOK
Djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz na sektor C1 na istočnoj tribini (vrijedi za sve utakmice koje nisu označene kao visokorizične od strane PU. U slučaju da sektor zbog navedenog razloga bude zatvoren, klub će o tome obavijestiti navijače putem web stranice i društvenih mreža). Na sektor C1 ulazi se isključivo na južni ulaz tribine.
Djeca mlađa od 7 godina moraju biti u pratnji jednog roditelja ili skrbnika, koji ima pravo na besplatan ulaz.

ULAZNICE ZA DJECU - ZAPAD
Djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz na zapadnu tribinu isključivo u pratnji roditelja ili skrbnika i isključivo ako ne zauzimaju sjedeća mjesta na tribini, odnosno ako su u krilu roditelja, koji je prethodno kupio ulaznice za određeni sektor.

ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA
Ulaz za osobe s invaliditetom je besplatan i moguće je doći s jednim pratiteljem. Potrebno je prijaviti se na mail info@hnk-gorica.hr do dva dana prije utakmice (ime, prezime i OIB). Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će povratni odgovor putem maila. 
Vrh