06.05.2024.

Počela prodaja ulaznica za Gorica - Rudeš

Počela prodaja ulaznica za Gorica - Rudeš Od danas je moguće kupiti ulaznice za utakmicu protiv Rudeša po cijeni od 4 do 7 eura. Susret 34. kola igrat će se u petak na Gradskom stadionu s početkom u 18 sati.

CIJENE ULAZNICA 
Sektori A1, B1 - 7 eura
Sektori A2, B2 - 5 eura
Sektori A3, B3 - 4 eura

CIJENE NA DAN UTAKMICE
Sektori A1, B1 - 10 eura
Sektori A2, B2 - 8 eura
Sektori A3, B3 - 6 eura

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr
Online prodaja završava u petak u 16:30 sati.

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu. 

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1. 

NA DAN UTAKMICE
Blagajna Zapad otvara se u 16:30 sati.

VIP
*U VIP prostorima obavezan je poslovni dress code. 

ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA
Ulaz za osobe s invaliditetom je besplatan i moguće je doći s jednim pratiteljem. Potrebno je prijaviti se na mail info@hnk-gorica.hr do dva dana prije utakmice (ime, prezime i OIB). Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će povratni odgovor putem maila.
Vrh