29.11.2021.

Počela pretprodaja ulaznica za Osijek

Počela pretprodaja ulaznica za Osijek Počela je pretprodaja ulaznica za utakmicu 18. kola HT Prve lige protiv Osijeka. Utakmica će se igrati na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici u subotu, 04. prosinca s početkom u 13:00 sati.

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr

AGENCIJSKA PRODAJA
Tisak Media poslovnice
Aircash aplikacija

*ovog tjedna ulaznice nije moguće kupiti u Fan pointu.

NA DAN UTAKMICE
Blagajna Zapad i Istok (za gostujuće navijače) od 11 sati

CIJENA ULAZNICA
Cijene ulaznica iznose 20 kuna za sektore A3 i B3; 30 kuna za sektore A2 i B2, C1 i C2, a A1 i B1 sektori neće biti u pretprodaji.
Na dan utakmice od ponoći, cijene će biti sljedeće: Sektori A3 i B3 bit će 30 kuna, sektori A2, B2, C1 i C2 40 kuna, a ulaznice za A1 i B1 sektore prodavat će se po cijeni od 50 kuna.

*Sektori C1 i C2 namijenjeni su isključivo za gostujuće navijače.

COVID POTVRDA
*Svi gledatelji prilikom ulaska na stadion moraju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu! Bez predočenja EU digitalne COVID potvrde i osobne iskaznice, ulaz na stadion će biti onemogućen, bez prava na povrat novca za kupljene ulaznice. ​Potvrdu mogu dobiti: cijepljena osoba, osoba koja je preboljela Covid unutar 180 dana te osoba koja ima negativan PCR test (vrijedi 72 sata) ili brzi antigenski test (vrijedi 48 sati). Izuzetak su djeca do 12 godina kojima nije potrebna EU digitalna potvrda. EU digitalna COVID potvrda može se zatražiti putem sustava e-Građani i u poslovnicama HZZO-a uz predočenje identifikacijskog dokumenta.

NAPOMENA ZA NAVIJAČE
HNK Gorica neće organizirati brzo antigensko testiranje na stadionu uoči utakmice.
Vrh