25.10.2021.

Počela pretprodaja ulaznica za Dinamo

Počela pretprodaja ulaznica za Dinamo Počela je pretprodaja ulaznica za utakmicu 14. kola HT Prve lige u kojoj će HNK Gorica biti domaćin GNK Dinamo. Utakmica će se igrati u subotu, 30. listopada s početkom u 17:05 sati.

Ulaznice je moguće kupiti online klikom ovdje i u Fan pointu (Kolodvorska 36A, Velika Gorica). Radno vrijeme Fan pointa je od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati. Na dan utakmice (subota, 30. listopada) gledatelji će ulaznice moći kupiti i na blagajni Zapad, koja će biti otvorena dva sata prije utakmice (od 15 sati) i na blagajni Istok (za gostujuće navijače).

CIJENA ULAZNICA

Cijene ulaznica iznose 40 kuna za sektore A3 i B3 te za gostujuće sektore (C1 i C2), 50 kuna za sektore A2 i B2, dok A1 i B1 sektori neće biti u pretprodaji. Na dan utakmice od ponoći, cijene će biti sljedeće: Sektori A3 i B3, kao i gostujući sektori bit će 50 kuna, sektori A2 i B2 60 kuna, a ulaznice za A1 i B1 sektore prodavat će se po cijeni od 80 kuna.

GODIŠNJE ULAZNICE

I dalje je moguće kupiti godišnje ulaznice za tekuću sezonu: https://ulaznice.hr/web/event/100/41 i na prodajnom mjestu (Fan point).

COVID POTVRDA

*Svi gledatelji prilikom ulaska na stadion moraju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu! Bez predočenja EU digitalne COVID potvrde i osobne iskaznice, ulaz na stadion će biti onemogućen, bez prava na povrat novca za kupljene ulaznice. ​Potvrdu mogu dobiti: cijepljena osoba, osoba koja je preboljela Covid unutar 180 dana te osoba koja ima negativan PCR test (vrijedi 72 sata) ili brzi antigenski test (vrijedi 48 sati). Izuzetak su djeca do 12 godina kojima nije potrebna EU digitalna potvrda. EU digitalna COVID potvrda može se zatražiti putem sustava e-Građani i u poslovnicama HZZO-a uz predočenje identifikacijskog dokumenta.

NAPOMENA ZA NAVIJAČE

HNK Gorica neće organizirati brzo antigensko testiranje na stadionu uoči utakmice.
Vrh