08.08.2022.

Počela je prodaja ulaznica za Lokomotivu

Počela je prodaja ulaznica za Lokomotivu Počela je prodaja ulaznica za utakmicu 5. kola SuperSport HNL-a, u kojem će Gorica dočekati Lokomotivu. Utakmica će se igrati u subotu, 13. kolovoza u 18:30 sati.

PRETPRODAJA CIJENE
Cijene ulaznica u pretprodaji iznose 25 kuna za sektore A3 i B3, 30 kuna za sektore A2 i B2 te 40 kuna za sektore A1 i B1. 

NA DAN UTAKMICE
Na dan utakmice cijene će biti 30 kuna za sektore A3 i B3, 40 kuna za sektore A2 i B2 te 60 kuna za sektore A1 i B1.

VIP 
Od danas (ponedjeljak) su u prodaji ulaznice za Ložu Turopolje (300 kuna) i Ložu Gorica (500 kuna), a moći će se kupiti i na dan utakmice za 400 i 600 kuna. 
* u VIP prostorima obavezan je poslovni dress code. Neprikladnim se smatraju trenirke, kratke hlače, majice bez rukava te otvorena ljetna obuća poput japanka i natikača. 

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr
Online prodaja završava u subotu u 16:30 sati, kada počinje prodaja na blagajnama stadiona

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu. 

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1. U Fan pointu moguće je isključivo gotovinsko plaćanje.

NA DAN UTAKMICE
Blagajna Zapad radit će od 16:30 sati.
Vrh