01.05.2022.

Pobjeda za drugo mjesto na tablici Prve HNL

Pobjeda za drugo mjesto na tablici Prve HNL Nakon pobjede protiv Varaždina u prošlom kolu, juniori su zasluženo slavili na gostovanju kod Rudeša, a s nova tri boda momčad Svena Raića preuzela je drugo mjesto na tablici Prve HNL!!! 

- Imali smo kontrolu igre no iz jedne polukontre i naše neopreznosti smo primili gol. Nakon toga smo strpljivo gradili napade i pred sam kraj poluvremena izjednačili. U poluvremenu smo uz trenerove konzultacije dodatno korigirali stvari, ušli su i svježi igrači i zajedno donijeli važnu pobjedu - rekao je Skrbin, dvostruki strijelac protiv Rudeša.

- Nadam se da će golova biti još, ali nisam opterećen brojkom. Gotovo svaku utakmicu netko zabije, ovaj put sam ja bio taj, ali najbitnije je da ekipa pobjeđuje.

U sljedećem kolu, 7. svibnja, u Veliku Goricu stiže vodeći Hajduk.

- Mi radimo i razmišljamo od utakmice do utakmice i ne opterećujemo se previše protivnikom. Ne bojimo se nikoga, karakterna smo ekipa, znamo svoje mogućnosti i sigurno nikom nije jednostavno s nama što pokazuje i tablica. Ući ćemo u tu utakmicu kao i svaku drugu, sa željom da što bolje odigramo i ostvarimo pozitivan rezultat - rekao je Skrbin.

NK RUDEŠ - HNK GORICA 1:3
Prva HNL - juniori. Sudac: Luka Slišković. Pomoćnici: Marko Maloča i Ivona Pejić.
STRIJELCI: Cruce (40); Skrbin (59, 66)
GORICA: Dalipagić - Sim (Kostelec od 80.), Cruce, Matković, Houdek - Quni (Gašparić od 84.), Skrbin - Carl (Brlek od 65.), Frković,  Banić (Kulenović od 65.) - Ciprić (Ribarić od 80),
Vrh