27.11.2021.

Pobjeda u Kranjčevićevoj: Hrvatski dragovoljac - Gorica 0-1

Pobjeda u Kranjčevićevoj: Hrvatski dragovoljac - Gorica 0-1 Na stadionu u Kranjčevićevoj ulici odigrana je utakmica 17. kola HT Prve lige između NK Hrvatskog dragovoljca i HNK Gorice.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - GORICA 0-1
ZAGREB Stadion Kranjčevićeva. Sudac: Dario Kulušić (Šibenik). Pomoćnici: Goran Perica (Šibenik) i Luka Pajić (Rijeka). Četvrti sudac: Marin Vidulin (Kanfanar). VAR: Duje Strukan (Split). AVAR: Robi Kezele (Rijeka).
STRIJELAC: 0-1 Lovrić (70)
HR. DRAGOVOLJAC: Šubarić - Bagadur, Ćosić (od 76. Viduka), Vulikić - Turčin, Vuco, Mioč, Roca (od 89. Karoglan), Turković (od 63. Vego) - Štrkalj, Petković. Trener Davor Mladina.
GORICA: Kotarski - Doka, Steenvoorden, Šimunović, Musa - Babec, Pršir (od 84. Junior) - Lovrić (od 84. Suk), Kalik (od 76. Mitrović), Fruk - Stojanovski (od 53. Matar). Trener Krunoslav Rendulić.
ŽUTI KARTONI: Vulikić (Hrvatski dragovoljac)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Hrvatski dragovoljac - Gorica 0-1

'90 Igrat će se još tri minute sudačke nadoknade.

'90 Evo i Joze Šimunovića! Povukao je iz obrane, došao na 17-18 metara po sredini gola domaćina, dobro pucao, no lopta je otišla malo pokraj stative.

'89 🔁 Karoglan je zamijenio Rocu kod domaćina.

'84 🔁 Junior Martinsson zamijenio je Juricu Pršira, a umjesto Kristijana Lovrića ušao je Joey Suk! Prvi put nakon teške ozljede u ožujku... Dobro došao natrag, Joey!

'80 Bravo za Dominika Kotarskog! Štrkalj je uspio pucati nakon ubacivanja slijeva, i to vrlo neugodno, no golman Gorice bio je na najvišoj razini.

'76 🔁 Izmjene na obje strane, Viduka je zamijenio Ćosića kod domaćina, a Josip Mitrović ušao je umjesto Anthonyja Kalika kod Gorice.

'76 Veliku priliku imao je Kalik, gađao je s vrha kaznenog prostora i pucao preko gola, iako je mogao odigrati i potpuno usamljenog Lovrića lijevo.

'73 Opasno je bilo pred goričkim golom, letjela je lopta na sve strane, a na kraju je glavom iz blizine pucao Vulikić, no preko gola.

'70 ⚽ GOOOOOOOL!!! Gorica konačno vodi 1-0, strijelac je Kristijan Lovrić! Albi Doka je nakon odigravanja Fruka nabacio s desne strane, Lovrić je visoko skočio i glavom zakucao za više nego zasluženo vodstvo!

'65 Lovrićevo nabacivanje s lijeva nije uspio dohvatiti Matar, lopta je pala ispred Fruka, no on je nije uspio zahvatiti na pravi način.

'63 Ovo je sad već teško i za povjerovati... Kalik je oduzeo loptu u šesnaestercu, našao se u sjajnoj poziciji, pucao vrhom kopačke, ali i - promašio.

'63 🔁 Vego je zamijenio Turkovića kod domaćina.

'60 Prečka za Goricu! Lovrić je nabacio iz kornera s lijeve strane, Steenvoorden glavom pucao sa četiri metra i pogodio okvir gola...

'60 Nakon nabacivanja s lijeve strane pokušao je Matar, ali i ovo je od bloka otišlo u korner!

'59 Dobro je pucao Lovrić iz slobodnog udarca, malo s desne strane po sredini, gađao je dalji kut, no pogodio malo pokraj stative.

'58 🟨 Žuti karton za domaćeg braniča Vulikića.

'56 Dvaput je pokušao Kalik glavom, no opet ništa! Prvi put Šubarić je čudesno obranio, odbio u korner, nakon kojega je Kalik opet pokušao, no pogodio je gornji dio prečke.

'53 🔁 Prva promjena kod Gorice, Matar Dieye ušao je umjesto Vlatka Stojanovskog.

'47 Uzvratila je Gorica preko Pršira, koji je pucao iz prve nakon odbijene lopte iz domaće obrane, no Šubarić je i ovo skrenuo u korner.

'46 Odmah opasnost pred goričkim golom, Štrkalj je dobro ušao s lijeve strane i pucao, a pogodio je vanjski dio mreže.

'45 Počelo je drugo poluvrijeme.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Hrvatski dragovoljac - Gorica 0-0

'45+1 Moglo je sad biti jako neugodno, u velikoj prilici našao se Petković, no pucao je pokraj gola.

'45 Igrat će se još minuta sudačke nadoknade.

'38 Opet prilika, opet ništa! Kombinaciju po lijevoj strani ubacivanjem je zavrio Pršir, lopta je prošla uz gol-liniju, cijelom dužinom, no nikoga nije bilo da je ugura u gol.

'32 Nova velika šansa za Goricu! Fruk je ubacio s lijeve strane, na sedam-osam metara bio je Kalik, pucao iz prve, no Vulikić je uspio odbiti i ovo u korner...

'31 Dvaput je sad dobro reagirao Dominik Kotarski, prvi put nakon udarca Petkovića sasvim iskosa, a drugi put nakon udarca Vulikića, koji je, kažu suci, bio u zaleđu.

'26 Kapetan Lovrić prošao je po desnoj strani, po kojoj danas ordinira, pucao izravno na gol, lopta se odbila od bloka i prošla kroz peterac, a na nju nitko nije uspio reagirati.

'25 Plete Gorica mrežu oko kaznenog prostora domaćina, a sad je jedna akcija završila dobrim udarcem Albija Doke iz daljine, kojeg je u korner odbio Šubarić.

'19 Nova velika prilika za Goricu! Lovrić je nabacio s desne strane, niskom loptom pronašao je Juricu Pršira, koji je pucao iz prve, no Šubarić je opet fantastično reagirao.

'15 Velika prilika za Vlatka Stojanovskog! Fruk ga je sjajno pronašao centaršutem s lijeve strane, makedonski napadač dobro je pucao glavom, no golman Šubarić spasio je domaćina u ovoj situaciji sjajnom obranom.

'12 Evo i goričkog pokušaja, Toni Fruk gađao je s lijeve strane, no nije bilo dovoljno snažno ni precizno, Šubarić je to ulovio.

'9 Gorica je počela dominantnije, no prva prilika su imali domaćini. Pobjegao je Turčin po desnoj strani, pucao praćen dvojicom, no nije bio precizan.

'1 Utakmica je počela!
Vrh