08.02.2021.

Pobjeda u Koprivnici! Slaven Belupo - Gorica 0-1

Pobjeda u Koprivnici! Slaven Belupo - Gorica 0-1 Na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici u 18 sati odigrana je utakmica 20. kola HT Prve lige između domaćeg NK Slaven Belupa, šeste momčadi na tablici, i trećeplasirane HNK Gorice...

SLAVEN BELUPO - GORICA 0-1
KOPRIVNICA Stadion Ivan Kušek Apaš. Bez gledatelja. Sudac: Duje Strukan (Split). Pomoćnici: Hrvoje Radić (Split) i Alen Jakšić (Solin). Četvrti sudac: Marko Cestarić (Sisak). VAR: Ivan Bebek (Rijeka). AVAR: Robi Kezele (Rijeka).
STRIJELAC: 0-1 Lovrić (59)
SLAVEN BELUPO: Filipović - Božić (od 14. Van Bruggen), Paracki, Prce - Bogojević (od 79. Delić), Lulić, Bačelić-Grgić, Glavčić, Gamarra (od 62. Mlinar) - Etoundi (od 46. Knöll), Krstanović. Trener Tomislav Stipić.
GORICA: Banić - Doka, Steenvoorden, Jovičić, Krizmanić - Babec (od 86. Hamad), Suk - Špikić, Kalik (od 73. Mitrović), Lovrić (od 82. Dvorneković) - Dieye. Trener Siniša Oreščanin.
ŽUTI KARTON: Etoundi, Van Bruggen, Lulić (Slaven Belupo), Suk, Steenvoorden, Lovrić (Gorica)
CRVENI KARTON: -


KRAJ UTAKMICE. Slaven Belupo - Gorica 0-1

'90+1 Iz sjajne prilike Gorice rodila se kontra, pa je priliku imao domaćin, no Knöll je pucao preko gola.

'90 Igrat će se još četiri minute sučeve nadoknade.

'86 Jiloan Hamad zamijenio je Hrvoja Babeca.

'82 Matija Dvorneković na terenu je umjesto Kristijana Lovrića.

'79 Žuti karton za Lovrića, a kod Slaven Belupa Ivan Delić je zamijenio Brunu Bogojevića.

'73 Prva izmjena kod Gorice, Josip Mitrović zamijenio je Anthonyja Kalika.

'71 Zicer je sad imao Kalik, izbacio ga je Matar u šansu, no udarac nije bio dovoljno dobar i Filipović je opet obranio.

'69 Krizmanić je povukao, opalio s gotovo 30 metara, nije to bilo loše, no Filipović je uz manje probleme ipak uspio uloviti loptu.

'65 Steenvoorden i Lulić dobili su žute kartone zbog "koškanja"...

'62 Mlinar je kod Slaven Belupa zamijenio Gamarru.

'61 Izvrsna akcija Gorice završila je udarcem Suka, obranom Filipovića, a Lovrić je malo zakasnio na odbijanac, pa je od svega ispao samo korner.

'59 GOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, strijelac je Kristijan Lovrić! Ovakav njegov gol sasvim sigurno ste vidjeli, jer Špikić ga je fantastično pronašao dugom loptom, a on ostao jedan na jedan na svojoj omiljenoj poziciji i pogodio u suprotne rašlje... To je 14. gol najboljeg strijelca lige!

'56 I treći put je radio VAR u šesnaestercu domaćina, no sva tri puta ishod je bio isti. U ovom slučaju nakon Špikićeva prodora i Lovrićeva udarca, koji je završio u bloku, očito ne i na ruci nekog od domaćih igrača.

'50 Kao i u prvom dijelu, loptu drži Gorica, no sad je domaćin kudikamo opasniji. Pucao je Knöll, Banić je bio odlično postavljen.

'47 Glavčić je otvorio nastavak udarcem iz daljine, no otišlo je visoko iznad gola Ivana Banića.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme. Knöll je kod Slaven Belupa zamijenio Etoundija.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Slaven Belupo - Gorica 0-0

'45+4 Žuti karton za igrača domaće momčadi Damiena van Bruggena.

'45+3 Opasno je sad bilo pred golom Gorice, nakon prekida je glavom pucao Etoundi, no otišlo je iznad gola. Daleko najozbiljnija situacija za domaćina u prvoj dijelu.

'45 Igrat će se još pet minuta sučeve nadoknade.

'43 I još jedva velika gužva pred golom domaćina, ponovno se tražila pukotina u tom zidu nakon kornera, no opet samo - novi korner. Iz kojega se nije dogodilo ništa posebno...

'40 Najbolja prilika Gorice do sad! Krizmanić je sjajno prošao po lijevom boku, toliko dobro da je mogao i pucati, no odlučio je vratiti u sredinu. Sve je završilo Špikićevim udarcem u blok, a nakon kornera i udarcem Kalika iz odlične pozicije, ali točno u golmana Filipovića.

'33 Žuti karton dobio je igrač domaće momčadi Franck Etoundi.

'29 Pokušao je prvo Kalik s 20-ak metara, obranio je Filipović, a u nastavku akcije pucao je i Lovrić, no pokraj gola...

'26 Gledale su se snimke u VAR-u nakon pada Matara u šesnaestercu, trajalo je to i trajalo, ali odluka je da kaznenog udarca nema.

'22 Špikić je donio loptu do Matara, on vratio na Suka, desno na poludistancu, njegova lopta pronašla je Kalika, no udarac nije bio dovoljno dobar.

'19 Opasno je opet bilo pred golom domaćina, ovoga puta nakon Lovrićeva kornera. Nekoliko igrača Gorice pokušalo je zahvatiti loptu u srcu šesnaesterca, no nekako se Slaven Belupo uspio obraniit.

'15 Joey Suk dobio je prvi žuti karton na utakmici.

'14 Prvu zamjenu morao je napraviti Slaven Belupo, ozlijeđenog Božića zamijenio je Van Bruggen.

'9 Nabacio je s lijeve strane Lovrić, pred golom je bio Anthony Kalik, uspio je doći do te lopte glavom, ali preslabo je pucao i Filipović je to obranio.

'5 Prvi udarac na gol djelo je, pogađate, Kristijana Lovrića. Pucao je iz svoje pozicije, ali nedovoljno precizno.

'1 Počela je utakmica u Koprivnici!
Vrh