24.04.2021.

Pobjeda s karakterom: Gorica - Lokomotiva 4-2

Pobjeda s karakterom: Gorica - Lokomotiva 4-2 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 31. kola HT Prve lige između HNK Gorice i NK Lokomotive.

GORICA - LOKOMOTIVA 4-2
VELIKA GORICA Gradski stadion. Bez gledatelja. Sudac: Damir Batinić (Osijek). Pomoćnici: Ivan Janić (Ilok) i Kristijan Novosel (Gat). Četvrti sudac: Andrej Burilo (Osijek). VAR: Tihomir Pejin (Donji Miholjac). AVAR: Miro Grgić (Osijek).
STRIJELCI: 1-0 Hamad (5), 1-1 Pivarić (19-11m), 2-1 Mudrinski (28), 3-1 Špikić (53), 3-2 Pivarić (58-11m), 4-2 Špikić (74)
GORICA: Banić - Musa, Steenvoorden, Jovičić, Keita - Babec, Junior - Hamad, Mitrović (od 62. Matar), Špikić (od 75. Dvorneković) - Mudrinski (od 60. Moro). Trener Siniša Oreščanin.
LOKOMOTIVA: Hendija - Cipetić, Papadopoulos, Lešković, Marković (od 70. Bonansea) - Kačavenda, Cokaj (od 70. Kallaku), Maleš, Pivarić - Hadžić (od 26. Chaija), Šimić. Trener Samir Toplak.
ŽUTI KARTONI: Steenvoorden, Hamad, Matar (Gorica), Cokaj, Lešković (Lokomotiva)
CRVENI KARTONI: Steenvoorden (Gorica), Bonansea (Lokomotiva)


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Lokomotiva 4-2

'90+2 Zbog udaranja Jovičića crveni karton dobio je igrač Lokomotive Leandro Bonansea.

'90 Igrat će se pet minuta sudačke nadoknade.

'90 Matar je pobjegao s loptom od centra, pratila su ga dva braniča Lokomotive, no uspio je na kraju pucati. Golman Hendija je uspio obraniti.

'89 Žuti karton dobio je Matar Dieye.

'86 Žuti karton za Marka Leškovića iz Lokomotive.

'84 Luka Stojković zamijenio je Branimira Cipetića kod gostiju.

'80 Žuti karton dobio je Jiloan Hamad.

'79 Fantastično je projurio Musa po desnoj strani, pretrčao Leškovića i dao povratnu loptu u sredinu, nije došla  do Matara., ali jest do Dvornekovića, čiji udarac je pred gol linijom zaustavio branič Lokomotive.

'75 Matija Dvorneković zamijenio je dvostrukog strijelca Darija Špikića.

'74 GOOOOOOOL!!! Gorica vodi 4-2, strijelac je opet Dario Špikić! Ukazao se na trenutak Kristijan Lovrić, jer baš u njegovom stilu zabio je Špikić nakon sjajne akcije danas odličnog Hamada.

'70 Dvostruka izmjena kod Lokomotive, Bonansea i Kallaku ušli su umjesto Markovića i Cokaja.

'67 Žuti karton za igrača Lokomotive Enisa Cokaja.

'62 Matar Dieye zamijenio je Josipa Mitrovića.

'60 Nasiru Moro ušao je umjesto Ognjena Mudrinskog.

'59 Nabacio je Špikić s lijeve strane, Mudrinski je pucao glavom, pokraj gola.

'58 GOL! Lokomotiva je smanjila na 3-2, strijelac je Josip Pivarić iz novog jedanaesterca. Nabacivanje je išlo s desnog boka, Pivarić je pucao glavom i pogodio Steenvoordena u ruku. Sudac Batinić s odgodom je otišao pogledati VAR, dosudio jedanaesterac i dao - drugi žuti karton Steenvoordenu!

'53 GOOOOOOL!!! Gorica vodi 3-1, strijelac je Dario Špikić! Mudrinski je primio loptu na desnom rubu šesnaesterca, prošao dijagonalno pa pronašao Špikića, koji se namjestio na lijevu nogu i naciljao suprotni kut.

'52 Velika prilika za Goricu! Činilo se da je Mudrinski primio loptu u zaleđu, ali akcija je puštena, a završila je pokušajem Mitrovića.

'51 Stativa za Lokomotivu! Moutir Chaija "promiješao" je obranu Gorice, pucao s 20-ak metara i naciljao okvir gola.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme, bez promjena u sastavima.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Lokomotiva 2-1

'45+4 Mudrinski je primio loptu na centru, na kojem je bio i Mitrović, zamahnuo je Mudri za dodavanje u čistu šansu, ali sudac Batinić svirao je kraj poluvremena... I dao Steenvoordenu žuti karton zbog prigovora.

'45+2 Iz velike daljine pokušao je Mate Maleš, pucao je jako dobro, lopta je otišla malo iznad prečke goričkoga gola.

'45 Igrat će se tri minute sudačke nadoknade.

'41 Uspjela je Gorica primiriti protivnika, uvesti utakmicu u svoj ritam, znatno češće drži loptu u svojim nogama, ali pravih šansi nema.

'29 GOOOOOOOL!!! Gorica opet vodi, strijelac je Ognjen Mudrinski! Na "svijeću" koja je padala na vrh šesnaesterca najviše je skočio Hrvoje Babec, koji je glavom dao za Mudrinskog, a on je majstorski, golgeterski, vrhom kopačke loptu poslao u mrežu!

'26 Ozlijeđenog Irfana Hadžića kod Lokomotive je zamijenio Moutir Chaija.

'19 GOL! Lokomotiva je izjednačila na 1-1, strijelac je Josip Pivarić iz jedanaesterca. Pogriješio je Ivan Banić, nije uspio primiriti loptu koju je primio od Keite, u pokušaju da ispuca umjesto lopte je pogodio nogu Lukasa Kačavende. Pivarić je bio siguran s bijele točke.

'15 Sjajna akcija Gorice, s puno brzih dodavanja, završila je blokiranim pokušajem Mudrinskog, pa udarcem Špikića iz dobre pozicije malo pokraj gola. Jako dobra prilika...

'10 Pokušao je iz daljine Josip Pivarić, no otišla je ta lopta pokraj Banićeva gola.

'5 GOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, strijelac je Jiloan Hamad! Nakon sjajnog prodora slobodan udarac na 20-ak metara izborio je Cheick Keita, a Hamad je fantastično pogodio preko živoga zida.

'2 Nije uspjela Gorica prvi put zapucati na gol, ali je zaprijetila. Špikić je brzo izveo aut za Mudrinskog, on je loptu prihvatio i vratio u sredinu, no Hamad je malo zakasnio na nju.

'1 Utakmica je počela.
Vrh