19.03.2022.

Pobjeda s igračem manje! Gorica - Rijeka 1-0

Pobjeda s igračem manje! Gorica - Rijeka 1-0 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 28. kola HT Prve lige između HNK Gorice i HNK Rijeke.

GORICA - RIJEKA 1-0
VELIKA GORICA Gradski stadion. Sudac: Tihomir Pejin (Donji Miholjac). Pomoćnici: Dino Knez (Osijek) i Anto Marić (Zagreb). Četvrti sudac: Ante Čuljak (Zagreb). VAR: Fran Jović (Zagreb). AVAR: Igor Krmar (Zagreb).
STRIJELAC: 1-0 Čestić (73-ag)
GORICA: Kotarski - Musa, Jovičić, Krizmanić, Keita - Babec, Pršir - Mitrović (od 68. Golubickas), Kalik (od 68. Delfi), Fruk (od 84. Dvorneković, od 90. Matar) - Cruz. Trener Samir Toplak
RIJEKA: Labrović - Krešić, Velkovski (od 65. Abass), Čestić (od 83. Stanić) - Ampem (od 71. Bušnja), Selahi (od 71. Vuk), Gnezda Čerin, Lepinjica, Vukčević (od 46. Merkulov) - Murić, Drmić. Trener Goran Tomić
ŽUTI KARTONI: Cruz, Musa (Gorica), Ampem, Gnezda Čerin (Rijeka)
CRVENI KARTONI: Cruz (Gorica)


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Rijeka 1-0

🟨 '90+8 Žuti karton dobio je Musa Muhammed.

'90+6 Povukao je Yones Delfi preko cijelog terena, pobjegao svim igračima Rijeke, ušao u šesnaesterac, sam i pucao, ali i promašio.

🔁 '90+4 Promjena kod Gorice, ozlijeđeni Matija Dvorneković je izašao, a ušao je Matar Dieye.

🟨 '90+1 Žuti karton dobio je igrač Rijeke Adam Gnezda Čerin.

'90 Igrat će se četiri minute sudačke nadoknade.

'88 Abass je dobro pucao glavom nakon nabacivanja s desne strane, s desetak metara, ali njegov pokušaj otišao je pokraj gola.

🔁 '84 Promjena kod Gorice, Matija Dvorneković u igri je umjesto Tonija Fruka.

🔁 '83 Promjena kod Rijeke, Mato Stanić ušao je umjesto Save Čestića.

'81 Oduzeo je Delfi loptu na rubu riječkog šesnaesterca, sam pokušao pucati lijevom nogom, no njegov udarac je blokiran i završio u korneru.

'80 Velika prilika za Rijeku, pucao je Drmić glavom nakon jedne "svijeće" koja je pala na sedam, osam metara od goričkoga gola, no pucao je pokraj stative.

'75 Još jednom je iz daljine pokušao Fruk, slijeva, ali još jednom nedovoljno precizno.

'73 GOOOOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, autogol je postigao branič Rijeke Sava-Arangel Čestić. Nabacio je Krizmanić desnom, "slabijom" nogom, glavom pucao Jovičić, a loptu u mrežu skrenuo Čestić.

🔁 '71 Dvostruka promjena kod Rijeke - Matej Vuk i Denis Bušnja ušli su umjesto Princea Ampema i Lindona Selahija.

'69 Dobru kombinaciju složila je Gorica po desnoj strani, u sjajnoj prilici bio je Pršir, koji je blokiran, a odbijenu loptu na gol Rijeke ljevicom je opalio Toni Fruk. I ovo je otišlo previsoko...

🔁 '68 Dvostruka promjena kod Gorice - Paulius Golubickas i Younes Delfi ušli su umjesto Josipa Mitrovića i Anthonyja Kalika.

'66 Nakon Prširova kornera prijeti Gorica, lopta se šuljala po petercu, no nitko je nije uspio ugurati u riječki gol.

🔁 '65 Promjena kod Rijeke - Issah Abass ušao je umjesto Darka Velkovskog.

🟥 '61 Crveni karton dobio je Caio Cruz! Zbog prekršaja na Velkovskom napadač Gorice dobio je drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton...

'60 Nakon razdoblja od nekoliko minuta velike terenske dominacije Gorice, koja nije okrunjena pravim prilikama, zaprijetila je - Rijeka! Lopta nabačena s desne strane došla je sasvim lijevo do Merkulova, koji nije bio precizan.

🟨 '54 Žuti karton dobio je Caio Cruz.

'51 Sjajnom loptom pronašao je Pršir usamljenog Fruka na drugoj strani, pokušao je Fruk ljevicom, no uspio je to blokirati Čestić.

'49 Stativa za Rijeku! Merkulov je prošao po lijevoj strani, dao desno za Selahija, koji je pucao s 20-ak metara nisko i pogodio stativu goričkog gola.

'48 Dobro je pucao Caio Cruz glavom nakon nabacivanje Keite s lijeve strane, no uspio je to Labrović zaustaviti uz manje poteškoće.

🔁 '46 Promjena kod Rijeke - Mikhail Merkulov zamijenio je Andriju Vukčevića.

▶️ '46 Počelo je drugo poluvrijeme.

⏸ KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Rijeka 0-0

'34 Istrčao je Kotarski sa svoga gola, pogriješio u pokušaju da izbije loptu, no stigao se vratiti na gol i obraniti Drmićev udarac.

'32 Iz daljine je nakon kontranapada pucao i Drmić, opet Kotarski brani, ali ovoga puta odbija loptu u korner.

'30 Iz daljine je pokušao Murić, siguran je Kotarski.

'29 Dobro je s desne strane nabacio Mitrović, no Čestić je u posljednji čas otklonio opasnost ispred Kalika i Fruka.

🟨 '27 Žuti karton dobio je igrač Rijeke Prince Ampem.

'22 Dugom loptom Babec je pronašao Cruza u šesnaestercu, on petom vratio za Fruka, no njegov udarac išao je točno u golmana Labrovića.

'16 Zaprijetila je i Rijeka, nakon neugodne lopte s lijeve strane u prilici se našao Ampem, pucao je iz prve iz dobre pozicije, no blokirala je to gorička obrana.

'12 Prva prilika, i to lijepa, Gorici se ukazala iz slobodnog udarca. Kalik je pretrpio prekršaj na 18-19 metara po sredini gola, pucao je Toni Fruk, no otišlo je to iznad gola.

'10 Uvodno ispitivanje snaga traje i dalje, ni na jednoj strani dosad nije bilo opasnijih situacija...

▶️ '1 Utakmica je počela!
Vrh