13.05.2022.

Pobjeda na zadnjem gostovanju: Dragovoljac - Gorica 0-2

Pobjeda na zadnjem gostovanju: Dragovoljac - Gorica 0-2 Na stadionu u Kranjčevićevoj ulici odigrana je utakmica 35. kola HT Prve lige između NK Hrvatskog dragovoljca i HNK Gorice.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - GORICA 0-2
ZAGREB Stadion u Kranjčevićevoj. Sudac: Patrik Kolarić (Čakovec). Pomoćnici: Tomislav Keglević (Našice) i Ivan Janić (Ilok). Četvrti sudac: Domagoj Kurtović (Osijek). VAR: Mario Zebec (Cestica). AVAR: Borut Križarić (Čakovec).
STRIJELCI: 0-1 Fruk (5), 0-2 Golubickas (78)
HR. DRAGOVOLJAC: Marić - Smolčić, Markovina (od 83. Kuliš), Vulikić - Braut (od 75. Kukoč), Brtan (od 88. Cvetković), Hodža, Jurišić - Majstorović, Bristrić (od 83. Veljača) - Frigan (od 88. Perić). Trener Dragan Tadić
GORICA: Kotarski - Musa (od 27. Jug), Šimunović, Jovičić, Krizmanić (od 61. Steenvoorden, od 65. Marjanović) - Babec, Pršir - Golubickas, Cruz, Fruk - Stojanovski (od 61. Suk). Trener Samir Toplak.
ŽUTI KARTONI: Brtan (Hr. dragovoljac), Musa (Gorica)
CRVENI KARTONI: -


KRAJ UTAKMICE. Hrvatski dragovoljac - Gorica 0-2

'90 Igrat će se još dvije minute sudačke nadoknade.

🔁 '88 Perić i Cvetković ušli su umjesto Frigana i Brtana.

'85 Velika prilika za Juricu Pršira! Pucao je malo iskosa desno, iz dobre pozicije, no malo pokraj stative.

🔁 '83 Bristrić i Markovina su izašli, a Veljača i Kuliš ušli kod HD-a.

'78 GOOOOOOOOL!!! Gorica vodi 2-0, strijelac je Paulius Golubickas! Spretno, ali i pomalo sretno povećao je Golub goričko vodstvo. Pritisnuo je braniča domaćina, koji je napucao loptu u njega, da bi odmah zatim završila u mreži.

🔁 '75 Marino Kukoč ušao je umjesto Filipa Brauta kod domaćina.

'72 Zaprijetili su gosti, odigrali lijepu akciju koja je završena udarcem sa 17-18 metara po sredini, no gorički blok stigao je u posljednji trenutak.

🔁 '65 Nova ozljeda, nakon samo tri minute na terenu izašao je Matthew Steenvoorden, a ušao je Saša Marjanović.

🔁 '61 Dvostruka zamjena kod Gorice, u oba slučaja zbog ozljeda - izašli su Krešimir Krizmanić i Vlatko Stojanovski, a ušli Joey Suk i Matthew Steenvoorden.

'60 Kakva šansa za Goricu! Toni Fruk mogao je do svog drugog gola, izašao je sam na golmana domaćina, bila je to čista situacija, ali Marić je to sjajno obranio.

'60 Opasno je bilo pred golom Gorice, Brtan je pucao glavom iz blizine nakon nabacivanja Majstorovića, no Kotarski je sjajno reagirao.

'54 Uspio je Stojanovski primiti loptu ubačenu s desne strane na vrhu kaznenog prostora, ali njegov udarac je blokiran i Gorica je dobila korner.

'53 Još jedan pokušaj Majstorovića iz daljine, ovoga puta išlo je nisko i vrlo blizu stativi gola Dominika Kotarskog.

'48 Nova velika prilika za Vlatka Stojanovskog, koji je sam išao na gol HD-a, no golman Marić bio je malo brži i uspio odbiti loptu prije upućivanja pravog udarca.

▶️ '46 Počelo je drugo poluvrijeme.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Hrvatski dragovoljac - Gorica 0-1

'45 Iz velike daljine pucao je Majstorović, solidno, ali ipak iznad gola.

'43 Okušao je udarac iz daljine Caio Cruz, lopta je išla oštro i ne predaleko od stative, ali nedovoljno precizno za povećanje vodstva.

'42 Velika prilika za Goricu! Fantastičnu loptu podvalio je Jurica Pršir za Vlatka Stojanovskog, koji je imao i prostora i vremena, ali njegov udarac otišao je daleko od gola.

🟨 '32 Žuti karton dobio je domaći igrač Marko Brtan.

🔁 '27 Prisilina promjena kod Gorice, Musa Muhammed se ozljedio, a zamijenio ga je Patrik Jug.

'26 Nakon razdoblja bez pravih prilika jednu dugu akciju složio je domaćin, na kraju je malo iskosa desno pucao Bristrić, ali i ovoga puta neprecizno. 

🟨 '19 Žuti karton dobio je Musa Muhammed.

'8 Vrhunskom dugom loptom Jozo Šimunović izbacio je u priliku Caija Cruza, koji se u sprintu prema golu ipak nije uspio otarasiti stopera i uputiti pravi udarac.

'5 GOOOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, strijelac je Toni Fruk! Paulius Golubickas napravio je ogroman dio posla, oduzeo je loptu i dovukao je do šesanesterca HD-a, a zatim lijepo dao lijevo za Fruka, koji je iz prve, niskim udarcem, naciljao suprotni kut.

'4 Dobru priliku imao je domaćin nakon kornera, iz vrlo dobre pozicije glavom je pucao usamljeni Bristrić, ali njegov udarac nije bio dovoljno precizan.

▶️ '1 Utakmica je počela!
Vrh