11.12.2021.

Pobjeda na Rujevici! Rijeka - Gorica 1-2

Pobjeda na Rujevici! Rijeka - Gorica 1-2 Na stadionu Rujevica u Rijeci odigrana je utakmica 19. kola HT Prve lige između HNK Rijeke i HNK Gorice.

RIJEKA - GORICA 1-2
RIJEKA Stadion Rujevica. Sudac: Dario Bel (Osijek). Pomoćnici: Marjan Tomas (Vladislavci) i Kruno Šarić (Županja). Četvrti sudac: Marin Vidulin (Kanfanar). VAR: Duje Strukan (Split). AVAR: Hrvoje Radić (Split).
STRIJELCI: 0-1 Lovrić (64), 0-2 Delfi (75), 1-2 Drmić (78)
RIJEKA: Labrović - Galović (od 71. Tomečak), Velkovski, Smolčić (od 71. Vuk) - Ampem, Gnezda Čerin (od 83. Obregon), Selahi, Vukčević - Pavičić (od 46. Krešić) - Vučkić (od 46. Murić), Drmić. Trener Goran Tomić.
GORICA: Kotarski - Doka, Steenvoorden, Jovičić, Musa - Junior, Babec (od 90. Šimunović) - Fruk (od 6. Delfi, od 85. Golubickas), Mitrović (od 90. Janković), Lovrić - Cruz (od 46. Brodić). Trener Krunoslav Rendulić.
ŽUTI KARTONI: Ampem, Galović, Vukčević (Rijeka), Doka, Mitrović, Steenvoorden, Brodić (Gorica)
CRVENI KARTONI: Ampem (Rijeka)


KRAJ UTAKMICE. Rijeka - Gorica 1-2

'90 Igrat će se tri minute sudačke nadoknade.

🔁 '90 Jozo Šimunović ušao je umjesto Hrvoja Babeca, a Niko Janković umjesto Josipa Mitrovića..

'90 Kakav izcer za Bordića!! Babec je nakon duplog pasa s Golubickasom u idealnu šansu gurnuo Brodića, a on je sa sedam-osam metara poslao loptu preko gola.

'88 Opet Lovrić, ovoga puta ljevicom s 20-ak metara, ali prohujalo je i to pokraj gola.

🟨 '86 Žuti karton dobio je i Fran Brodić.

🔁 '85 Promjena kod Gorice, umjesto Younesa Delfija ušao je Paulius Golubickas.

'84 Novi pokušaj Lovrića iz daljine, otišlo je malo pokraj gola.

🔁 '83 Promjena kod Rijeke, Jorge Obregon ušao je umjesto Adama Gneze Čerina.

🟨 '82 Žuti karton dobio je i Matthew Steenvoorden.

🟨 '80 Žuti karton i za Josip Mitrovića.

🟨 '79 Žuti karton dobio je branič Rijeke Andrija Vukčević.

'78 GOL! Rijeka je smanjila na 2-1, strijelac je Josip Drmić. Lošu je loptu dao Doka za Steenvoordena, kojem je loptu odnio prvi strijelac lige. Došao je sam pred Kotarskog i pogodio po zemlji za gol Rijeke iz drugog udarca na gol.

⚽ '75 GOOOOOOOOL!!! Gorica vodi 2-0, zabio je Younes Delfi! Fenomenalno je "podvalio" loptu Josip Mitrović, Delfi je sam izašao ispred Labrovića i rutinski zabio svoj prvi gol ove sezone. 

'73 Opet prilika za Goricu, pucao je još jednom Brodić, ali opet samo u blok.

'72 Fantastična šansa za Goricu, spasila se Rijeka! Mitrović je dao idealnu loptu za Babeca, koji je s deset metara po sredini pucao u blok, a odbijenu loptu iz odlične situacije preko gola je poslao Younes Delfi.

🔁 '71 Dvostruka izmjena kod Rijeke - Ivan Tomečak i Matej Vuk ušli su umjesto Hrvoja Smolčića i Nina Galovića.

'70 Pokušao je Lovrić iz slobodnog udarca s malo više od 25 metara, ponovno visoko iznad gola.

'66 Izvrsno se sad oslobodio Fran Brodić čuvara na 20-ak metara, gađao rašlje s vrha kaznenog prostora, ali otišlo je iznad gola.

⚽ '64 GOOOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, strijelac je Kristijan Lovrić! Fantastična je bila duga lopta Matthewa Steenvoordena sasvim lijevo za Lovrića, koji je tu loptu primio pa opalio onako kako samo on zna. I pogodio za svoj sedmi gol ove sezone, za vodstvo Gorice na Rujevici!

'59 Lovrić je konačno došao do udarca iz svoje "zone", ali bilo je to malo predaleko i nedovoljno precizno.

'55 Dugo je lopta bila u šesnaestercu Rijeke, nekoliko puta spriječila je riječka obrana udarac, a sve je na kraju završilo pokušajem Babeca s 20-ak metara kojeg je Labrović odbio u korner.

'50 Prvi udarac na gol igrača Rijeke, pucao je Gnezda Čerin s vrha kaznenog prostora, ali prilično bezopasno po Dominika Kotarskog.

🔁 '46 Rijeka je na poluvremenu napravila dvije promjene, a Gorica jednu - Robert Murić i Anton Krešić ušli su umjesto Domagoja Pavičića i Harisa Vučkića kod Rijeke, dok je Fran Brodić zamijenio Caia Cruza.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme!

⏸ KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Rijeka - Gorica 0-0

'45 Igrat će se još minuta sudačke nadoknade.

🟨 '41 Prvi žuti karton i za Goricu, za Albija Doku.

'38 U odličnoj poziciji našao se opet se našao Delfi, spremao se na udarac s 15-ak metara, no Galović je to uspio izbiti doslovno u posljednji trenutak. Delfi je pao, no ništa ni od najstrože kazne...

🟥 '34 Crveni karton za igrača Rijeke Princea Ampema! Nasrnuo je na Mitrovića i dobio drugi žuti karton.

'31 Opet Delfi, opet Labrović! Ovoga puta Younes je pucao s desne strane, iskosa, ali riječka "jedinica" to je uspjela zaustaviti.

🟨 '30 Žuti karton za još jednog domaćeg igrača, Nina Galovića.

'22 Još jednom Rijeku spašava Labrović, sad je nisko pucao, na kraju je golman Rijeke odbio u korner.

'20 Kakav udarac Muse Muhammeda! Opalio je s lijevog boka desnom nogom, išlo je u suprotne rašlje, ali Labrović je i ovo obranio.

🟨 '18 Prvi žuti karton na utakmici za Princea Ampema, za prekršaj na Delfiju na rubu kaznenog prostora. Lovrić je iz slobodnog udaraca iskosa pucao izravno, Labrović je odbio.

'10 Stativa za Goricu! Sjajno je Babec dugom loptom pronašao Delfija na desnoj strani, Younes je "vagao" čuvara pa gađao u dalji kut, no lopta je završila na okviru gola...

🔁 '6 Nastavlja se nevjerojatan niz pehova s ozljedama... Toni Fruk ozlijedio je koljeno i mora napustiti igru, a umjesto njega ušao je Younes Delfi.

'2 Odmah velika prilika za Goricu! Lovrić je poslao nisku loptu s desnog boka, na četiri metra, u čistoj situaciji bio je Toni Fruk, no nije uspio zahvatiti loptu i propao je čisti zicer...

▶️ '1 Utakmica je počela!
Vrh