06.03.2022.

Pobjeda! Gorica - Hrvatski dragovoljac 4-0

Pobjeda! Gorica - Hrvatski dragovoljac 4-0 Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici odigrana je utakmica 26. kola HT Prve lige između HNK Gorice i NK Hrvatskog dragovoljca.

GORICA - HRVATSKI DRAGOVOLJAC 4-0
VELIKA GORICA Gradski stadion. Sudac: Ivan Bebek (Rijeka). Pomoćnici: Sanja Rođak-Karšić (Podravske Sesvete) i Nikola Kečkiš (Virovitica). Četvrti sudac: Jakov Titlić (Hrvace). VAR: Marin Vidulin (Kanfanar). AVAR: Luka Pajić (Rijeka).
STRIJELCI: 1-0 Atiemwen (22-11m), 2-0 Musa (47), 3-0 Cruz (52), 4-0 Kalik (59)
GORICA: Kotarski - Musa, Jovičić, Krizmanić (od 25. Golubickas), Keita - Babec, Pršir (od 46. Delfi) - Mitrović (od 65. Dvorneković), Kalik, Atiemwen (od 82. Stojanovski) - Cruz (od 65. Fruk). Trener Samir Toplak
HR. DRAGOVOLJAC: Šubarić - Braut, Galešić, Vulikić, Smolčić, Majstorović - Bristrić (od 65. Perić), Kukoč (od 45. Marić), Hodža, Čirjak (od 46. Bašić) - Frigan (od 82. Cvetković). Trener Dragan Tadić
ŽUTI KARTONI: Atiemwen, Kalik (Gorica), Frigan, Kukoč, Cvetković (Hr. dragovoljac)
CRVENI KARTONI: Šubarić (Hr. dragovoljac)


KRAJ UTAKMICE. Gorica - Hrvatski dragovoljac 4-0

'90 Igrat će se minuta sudačke nadoknade.

🟨 '87 Žuti karton za gostujućeg igrača Alexa Cvetkovića.

🔁 '82 Kod gostiju je Alex Cvetković zamijenio Matiju Frigana, a kod Gorice je Vlatko Stojanovski ušao umjesto Iyayija Atiemwena.

'77 Dobro je opalio Valentino Majstorović s 18-19 metara, gađao u kut, ali opet je sjajno reagirao Kotarski.

'74 Nabacio je s desne strane Atiemwen, glavom pucao Dvorneković, na tu loptu došao i Jovičić, no golman Marić na kraju je obranio.

'70 Lopta je nakon brze akcije Gorice došla do Tonija Fruka, koji je iz dobre pozicije dobro pucao, ali otišlo je ipak malo pokraj gola.

'68 Nakon kornera je lopta došla do Aleksandra Jovičića, pucao je kapetan Gorice, no ulovio je to golman Marić.

'67 Pokušao je iz kontre Hrvatski dragovoljac, no šut Perića bio je preslab i nedovoljno precizan.

🔁 '65 Dvostruka izmjena kod Gorice - Matija Dvorneković i Toni Fruk ušli su umjesto Josipa Mitrovića i Caija Cruza. Mijanjali su i gosti, Karlo Perić ušao je umjesto Admira Bristrića.

⚽ '59 GOOOOOOOOL!!! Gorica vodi 4-0, strijelac je Anthony Kalik! Primio je veznjak Gorice loptu za 20-ak metara, zastao ispred braniča, namjestio se na lijevu nogu i pogodio u kut za veliku prednost od četiri gola.

'56 Napada Gorica i dalje, sad je Cruz odlično ostavio loptu za Delfija, no Younes nije taj šut zahvatio kako treba.

⚽ '52 GOOOOOOOOL!!! Gorica vodi 3-0, strijalac je Caio Cruz! Hrvoje Babec snažno je opalio s 25 metara, golman Marić samo je odbio loptu, i to idealno za Cruza, koji je zabio svoj prvi gol u dresu Gorice!

'47 GOOOOOOOOL!!! Gorica vodi 2-0, strijelac je Musa Muhammed! Delfi i Golubickas kombinirali su na desnoj strani, lopta je otišla u sredinu, gdje je Vulikić odbio idealno za Musu, koji je zabio dvoj drugi gol u dresu Gorice.

🔁 '46 Younes Delfi ušao je umjesto Jurice Pršira.

'46 Počelo je drugo poluvrijeme!

⏸​ KRAJ PRVOG POLUVREMENA. Gorica - Hrvatski dragovoljac 1-0

'45 Igrat će se još minuta sudačke nadoknade.

🔁 '45 Rezervni golman Mario Marić zamijenio je veznjaka Marina Kukoča.

🟥 '45 Isključen je golman gostiju Zvonimir Šubarić, povukao je Atiemwena na 40-ak metara od gola, nakon što je napadač Gorice odnio loptu ispred njega...

🟨 '40 Žuti karton dobio je Anthony Kalik.

'38 Iz sredine je Pršir poslao odličnu loptu za Josipa Mitrovića desno, no on je umjesto udarca odabrao dodavanje, nije to dobro izveo i dobra prilika je propala.

'33 Stativa! Dobro je sad povukao Pršir, dao za Kalika, a on desno za Mitrovića, koji se namjestio na lijevu nogu i s 18 metara pogodio okvir gola.

🔁 '25 Prisilna promjena kod Gorice, Paulius Golubickas zamijenio je ozlijeđenog Krešimira Krizmanića.

'22 GOOOOOOOL!!! Gorica vodi 1-0, strijelac je Iyayi Believe Atiemwen iz penala! Ponovno je isti igrač skrivio najstrožu kaznu, Marino Kukoč ovog je puta igrao rukom u šesnaestercu, a Beli je sigurno pogodio za vodstvo.

'20 S ruba šesnaesterca iz okreta je snažno i precizno potegnuo Admir Bristrić, no Dominik Kotarski paradom je odbio i ovaj pokušaj u korner.

🟨 '19 Žuti karton dobio je Iyayi Atiemwen.

'18 Pokušao je Caio Cruz, pucao je glavom sa sedam-osam metara nakon centaršuta Keite s lijeve strane, no ta je lopta otišla preko gola.

'15 Kotarski spašava stvar! Dragovoljac je jako dobro izašao u kontranapad, prvi put došao pred gol Gorice, na kraju je Majstorović pucao iskosa s desne strane, a Dominik Kotarski efektno je taj pokušaj odbio u korner.

'10 Šubarić brani jedanaesterac Kaliku! Marino Kukoč srušio je Josipa Mitrovića na rubu kaznenog prostora, sudac Bebek odmah je pokazao na bijelu točku. Anthony Kalik pucao je nisko desno, Zvonimir Šubarić sjajno obranio.

🟨 '2 Već na startu žuti karton dobio je napadač gostiju Matija Frigan.

▶️ '1 Utakmica je počela!
Vrh