17.05.2021.

Petorica Goričana u kockastom

Petorica Goričana u kockastom Dario Špikić, Hrvoje Babec i Krešimir Krizmanić neće imati previše vremena za odmor, jer samo tri dana nakon završetka prvenstvene sezone, za njih slijede obveze u reprezentativnom dresu.

Izbornik mlade hrvatske reprezentacije Igor Bišćan uvrstio ih je na popis kandidata koji će otputovati u Sloveniju gdje će igrati završnu fazu U-21 Europskog prvenstva.

Mladi Vatreni okupit će se 25. svibnja u Zagrebu, a protivnik Hrvatskoj u četvrtfinalu bit će Španjolska, 31. svibnja u Mariboru. Polufinalna utakmica na rasporedu je 3. lipnja, također u Mariboru, a finale tri dana kasnije u Ljubljani.

POPIS IGRAČA

Vratari: Adrian Šemper, Ivan Nevistić, Ivor Pandur

Braniči: Domagoj Bradarić, Marin Šverko, Boško Šutalo, David Čolina, Martin Erlić, Joško Gvardiol, Mario Vušković, Bartol Franjić, Krešimir Krizmanić

Vezni: Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović, Mihael Žaper, Hrvoje Babec, Luka Sučić

Napadači: Luka Ivanušec, Petar Musa, Dario Špikić, Dario Vizinger, Stipe Biuk

Mitrović i Pršir dobili pozive u U-20 reprezentaciju


Dan nakon prijateljskog dvoboja Hrvatske A reprezentacije s Armenijom (2.lipnja), na Gradskom stadionu će se igrati 'utakmica života'. Najboljih 11 kandidata istoimenog showa dobit će priliku odmjeriti snage s U-20 reprezentacijom Hrvatske, za koju će nastupiti naši igrači Josip Mitrović i Jurica Pršir.

Okupljanje mladih reprezentativaca bit će 1. lipnja u Zagrebu, a drugi prijateljski susret na rasporedu je 4. lipnja protiv reprezentacije Katra.





 
Vrh