06.05.2021.

Oreščanin: Volimo ovakve utakmice, volimo izazove i dat ćemo sve od sebe

Oreščanin: Volimo ovakve utakmice, volimo izazove i dat ćemo sve od sebe Iza nogometaša Gorice su dvije prvenstvene pobjede, protiv Lokomotive (4:2) na domaćem terenu, a zatim Istre 1961 (2:0) u gostima. Do kraja sezone ostale su još samo četiri utakmice, protiv vrlo jakih protivnika, a prvi na redu je Osijek koji na Gradski stadion stiže u petak u 19:10 sati.

- Ulazimo u zadnji ciklus natjecanja, čekaju nas naša četiri najjača protivnika, po tradiciji, budžetu... Znamo da nas čeka zahtjevan posao, ali uvijek se ponašamo isto, idemo utakmicu po utakmicu. Mi volimo ovakve utakmice, pokazivali smo to i do sada, volimo izazove. Osijek ima svoje ciljeve, još su uvijek u borbi za prvo mjesto, međutim imamo i mi svoje ciljeve i dat ćemo sve od sebe da sutra izvučemo najviše što možemo, rekao je trener Oreščanin u najavi sutrašnjeg ogleda 33. kola. 


U tri ranija međusobna susreta, obje momčadi slavile su jednom na svom terenu, Osijek s 2-1 u rujnu, a Goričani s 4-1 u 15. kolu, dok je posljednji ogled s Bijelo-plavima završio je bez pobjednika (1-1).

- Osijek je dobra momčad, teško je igrati protiv njih, ali u svakoj utakmici postoji šansa za pobjedu. Razgovaramo, pripremamo se... Uvijek postoji respekt prema protivniku, ali nikoga se ne bojim. Kažem, uvijek postoji šansa da dođeš do pobjede, a ako je protivnik dobar, onda je sve skupa još zabavnije. Zanimljivije je kad je izazov veći, kazao je Matthew Steenvoorden.
Vrh