16.02.2021.

Oreščanin: Rijeka je jako dobra momčad, očekujem da će doći spremni, ali i mi smo!

Oreščanin: Rijeka je jako dobra momčad, očekujem da će doći spremni, ali i mi smo! Samo četiri dana nakon teške utakmice protiv Šibenika u kojoj je Gorica slavila s 1-0, momčad Siniše Oreščanina čeka novi dvoboj na domaćem terenu. U srijedu, 17. veljače s početkom u 17. sati igrat će se zaostala utakmica 9. kola protiv Rijeke. 

- Rijeka trenutno možda nije u nekom dobrom ritmu, ali mislim da to ništa ne znači za sutra, očekujem da će doći spremni. Gorica voli igrati s "velikim" klubovima, iako je ova liga zaista pokazala da svaka utakmica ima svoju težinu, svoje specifičnosti. Pobjeda nam je važna, ali nećemo stvarati teret igračima, puno je još ostalo do kraja prvenstva - rekao je trener Siniša Oreščanin na press konferenciji uoči sutrašnje utakmice.

Gorica protiv Rijeke ima odličan niz, jedan remi i sedam pobjeda od kojih je posljednju upisala na gostovanju u Rijeci prije nešto više od dva tjedna, ali protiv momčadi s Rujevice nikada nije lako igrati...

- Rijeka je odlična ekipa, pokazali su to i u europskim utakmicama, imaju dobar momčadski duh. Poštujemo ih i znamo njihove kvalitete, ali i mane koje smo do sada dobro iskorištavali. Sutra ćemo vidjeti borbenu Goricu koja će dati sve od sebe da uzme sva tri boda - kazao je Hrvoje Babec. 
Vrh