15.04.2021.

Oreščanin: Pozitivni smo i jedva čekamo utakmicu

Oreščanin: Pozitivni smo i jedva čekamo utakmicu 29. kolo HT Prve lige donosi još jedan susret na domaćem terenu. Nakon Rijeke i Varaždina, ovog petka u Veliku Goricu stiže Slaven Belupo, a igrat će se s početkom u 18:05 sati. 

- Utakmica s Varaždinom nije bila dobra, bila je spora i nesadržajna. Igrači su puno razmišljali o nekim stvarima koje nisu bile dobre i koje smo analizirali nakon Rijeke, možda ih i doslovno shvatili, pa one dobre nisu ponovili u fazi napada. Međutim, pozitivni smo i jedva čekamo utakmicu protiv Slaven Belupa. Riječ je o iskusnoj i balansiranoj ekipi, koja je pokazala svoju vrijednost u utakmicama protiv Hajduka i Osijeka. Vjerujem da dolaze spremni i da žele bodovno naplatiti svoju dobru formu - kazao je trener Siniša Oreščanin u najavi sutrašnjeg dvoboja.



- Motivirala nas je prošla utakmica, za nas je to poraz jer svaku utakmicu idemo na pobjedu i sigurno ćemo biti bolji protiv Slaven Belupa. Sutra ćemo gledati više napadačku Goricu, više ćemo tražiti prostor u dubinu, trebala bi biti i bolja završnica u kojoj nismo bili dobri zadnjih par utakmica i to moramo popraviti - istaknuo je Josip Mitrović.
Vrh