20.03.2021.

Oreščanin: Očekujemo maksimalno motiviran Dinamo, a mi ćemo uživati...

Oreščanin: Očekujemo maksimalno motiviran Dinamo, a mi ćemo uživati... Svi smo se malo odmorili od utorka, atmosfera je iznimno pozitivna, osjeća se dobra energija, i u takvom raspoloženju idemo dalje, dan po dan, rekao je trener HNK Gorice Siniša Oreščanin u najavi ogleda s GNK Dinamom.

Gorica u Maksimiru gostuje u nedjelju od 17.30 sati, na rasporedu je 26. kolo HT Prve lige, trenutačno drugoplasirani Dinamo dočekuje trećeplasirane Goričane.

- Čestitke još jedanput Dinamu na uspjehu u Europi, no to je momčad koja na svakoj poziciji ima dva ili čak i tri igrača u konkurenciji i ne očekujemo da će utakmica u četvrtak nama previše donijeti. Očekujemo pravi i motivirani Dinamo, a nama ostaje da gledamo sebe i da pokušamo uživati u ovoj utakmici - kazao je Oreščanin.


Predstavnik svlačionice u ovom je slučaju bio Aleksandar Jovičić, koji je od Kristijana Kahline preuzeo kapetansku traku.

- Očekujem pravu natjecateljsku utakmicu, jer ovo je derbi, susret koji je i Dinamu iznimno važan, ali i mi ćemo biti itekako motivirani. Pokušat ćemo raditi sve što smo radili do sad i ispravljati pogreške koje smo radili. Iza nas je dobra utakmica protiv Hajduka, potrošnja je velika, ali spremni smo za sve što nas čeka - istaknuo je Jovičić. 

Vrh