15.05.2021.

Oreščanin: Ne šizimo nakon Hajduka, pozitivni čekamo Dinamo

Oreščanin: Ne šizimo nakon Hajduka, pozitivni čekamo Dinamo Četiri dana nakon loše poljudske večeri nogometaši Gorice na svom će stadionu dočekati novog/starog prvaka, GNK Dinamo. Utakmica 35. kola HT Prve lige igra se u nedjelju u 19.10 sati.

- Unatoč porazu od Hajduka, reakcija igrača i atmosfera u momčadi je dobra. Od početka pokušavamo biti realni, iskreni jedni prema drugima, ostati normalni i u pobjedi i u porazu. Rezultat je bio realan, Hajduk je zaslužio tu pobjedu, kaznio je apsolutno sve naše pogreške odmah na početku... Takve utakmice se dogode, a nakon njih je najvažnije ne šiziti, važno je odmah postaviti stvari na svoje mjesto - kazao je trener Siniša Oreščanin u osvrtu na prošlu utakmicu, pa se okrenuo sljedećoj:

- Znamo kvalitetu Dinama, no mi ćemo se opet u pripremi utakmice pokušati baviti sobom, učiniti sve da damo najbolje od sebe. U sve tri utakmice s njima ovog proljeća bili smo konkurentni, blizu pozitivnog rezultata, i nadamo se da bi se slijed velikih brojeva mogao okrenuti na našu stranu.

Vrh