12.02.2021.

Oreščanin: Moramo biti i strpljivi, i precizni, i fokusirani!

Oreščanin: Moramo biti i strpljivi, i precizni, i fokusirani! Nakon tri uzastopna gostovanja, s kojih je Gorica donijela ukupno šest bodova, vrijeme je za povratak kući. Na Gradskom stadionu u subotu, 13. veljače, u 15 sati počinje utakmica 21. kola HT Prve lige između HNK Gorice i HNK Šibenika.

- Atmosfera u momčadi je jako dobra nakon pobjede u Koprivnici, a meni je najviše drago zbog igrača, jer nakon Varaždina su imali sjajnu reakciju. Sad nas čeka Šibenik, momčad koja je vrlo stabilna, dobro posložena, a dolaskom Schildefelda dobili su i na iskustvu i samopouzdanju - kazao je trener Siniša Oreščanin u najavi utakmice protiv Šibenčana.


Zdravstvena situacija u momčadi jako je dobra, u konkurenciji nisu samo kapetan Kahlina i Iranac Delfi, ali i Kristijan Lovrić, koji je skupio tri žuta kartona i mora propustiti Šibenik.

- Tek sad sam čuo da zadnju sezonu i pol nismo uspjeli pobijediti bez njega u momčadi, ali vjerujem da se to može promijeniti. Svi radimo jako dobro, imamo širinu i uvjeren sam da će svaki igrač koji dobije priliku opravdati povjerenje trenera - istaknuo je 20-godišnji branič Krešimir Krizmanić.
Vrh