09.04.2021.

Oreščanin: Izvukli smo pouke, ali ne odustajemo od svoje ideje!

Oreščanin: Izvukli smo pouke, ali ne odustajemo od svoje ideje! Nakon poraza od Rijeke na domaćem terenu (3-4) i blagdana provedenih u krugu najbližih, nogometaši HNK Gorice krenuli su s pripremama za utakmicu 28. kola HT Prve lige protiv  NK Varaždina. Utakmica na Gradskom stadionu igra se u subotu s početkom u 17 sati, Gorica će pokušati doći do važnih bodova u lovu na europske pozicije.

- Poraz od Rijeke teško nam je pao, ali iz njega smo izvukli pouke. Rijeka je iskoristila sve naše propuste, no već smo se okrenuli Varaždinu. Znamo kakav nas protivnik očekuje, to je momčad koja nas je pobijedila u našem posljednjem sudaru, a taj mi je poraz ostavio možda i najdublji ožiljak otkad sam došao ovdje - kazao je trener Siniša Oreščanin u najavi utakmice.


Zbog žutih kartona utakmicu će propustiti Aleksandar Jovičić, no u konkurenciju se vraćaju Musa Muhammed i Matija Dvornekovića.

- U tom porazu u Varaždinu bili smo dobri 60 minuta, no nakon toga smo pali i ostali bez bodova. Varaždin je pokazao da je kvalitetan i opasan, ali mislim da smo mi ovoga puta favoriti. Naravno, to moramo dokazati i na terenu - istaknuo je Jurica Pršir.

Vrh