21.05.2021.

Oreščanin: Idemo u Rijeku dati najbolje od sebe!

Oreščanin: Idemo u Rijeku dati najbolje od sebe! Odigrala je HNK Gorica kroz 35 utakmica ove sezone 3150 minuta prvoligaškog nogometa, a na kraju odluka pada u posljednjih 90. Goričani u subotu od 17 sati gostuju kod HNK Rijeke na Rujevici, u sklopu kola u kojem ćemo doznati tko će u Europu, tko neće, tko će ispasti, a tko ostati.

- Očekivali smo možda da ćemo i prije riješiti pitanje plasmana u Europu, no dogodio se po nas najnepovoljniji scenarij. Bez obzira na to, atmosfera među nama je dobra, igrači su svjesni svega i na nama je da pokušamo popraviti sve one stvari koje u posljednje dvije utakmice nisu bile dobre. Ne želimo dizati nikakvu tenziju, bez obzira na važnost utakmice, ponašamo se kao uoči bilo kojeg ogleda i to je jedino normalno. Želimo dati sve najbolje što imamo i možemo, pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti - rekao je trener Siniša Oreščanin u najavi utakmice.


U posljednje kolo Gorica ulazi kao treća momčad prvenstvene ljestvice, s bodom više od Rijeke i dva više od Hajduka.

- Ovakve utakmice posebno je zadovoljstvo igrati, one u kojima se boriš za nešto važno. Uostalom, zbog ovakvih utakmica svi mi i igramo nogomet. Rijeka je dobra, opasna u kontranapadima, jako dobro vođena, no mi ćemo pokušati nametnuti svoju igru, preuzeti kontrolu i odigrati jednu dobru utakmicu. Na to smo fokusirani - kazao je Jiloan Hamad.
Vrh