30.01.2021.

Oreščanin: Dinamo smo zaboravili, fokus je samo na Rijeci

Oreščanin: Dinamo smo zaboravili, fokus je samo na Rijeci Nakon poraza od Dinama (3-4) u prošlom kolu, nogometaši Gorice imali su punih sedam dana za pripremu za sljedeći izazov - gostovanje kod Rijeke na Rujevici. U utakmici 18. kola HT Prve lige prvi put će se ove sezone sudariti HNK Rijeka i HNK Gorica, četvrta momčad s prvenstvene ljestvice u nedjelju u 17.05 sati ugostit će treću.

- Imali smo dovoljno vremena nakon tog šokantnog poraza u prošlom kolu, vjerujem da smo ga dobro iskoristili i fokusirani smo samo na ovu utakmicu - rekao je trener Siniša Oreščanin, između ostaloga, u najavi ogleda s Rijekom.


U momčad se vraćaju Joey Suk i Josip Mitrović, a uz duže odsutne Kristijana Kahlinu, Matthewa Steenvoordena i Younesa Delfija, ovaj će ogled zbog problema s leđima propustiti Anthony Kalik. Na vratima će ponovno biti Ivan Banić, a ozlijeđeni kapetan Kahlina sjedit će na klupi.

- Uoči prve utakmice bilo je malo treme, ipak jako dugo nisam branio na ovoj razini, ali sad se osjećam kao da branim već 200 utakmica. Drago mi je što će Kale biti na klupi, uz nas, jer zna on vidjeti i neke stvari malo drukčije, ima tu trenersku crtu - sa smiješkom je rekao Banić.
Vrh