07.02.2021.

Oreščanin: Bit ćemo sve bolji iz utakmice u utakmicu

Oreščanin: Bit ćemo sve bolji iz utakmice u utakmicu Loša srijeda u Varaždinu i poraz 1-2 već su arhivirani, jer pred nogometašima Gorice još je jedno gostovanje, treće u nizu, ponovno teško i zahtjevno. U ponedjeljak od 18 sati Gorica će gostovati kod Slaven Belupa, na stadionu Ivan Kušek Apaš, u okviru 20. kola HT Prve lige.

- Dobre dijelove iz utakmice protiv Varaždina smo naglasili, jednako kao i pogreške, vjerujem da možemo u Koprivnici biti bolji i razigraniji. Stvari polako sjedaju na svoje mjesto, momčad prihvaća naše zahtjeve, vjerujemo u proces rada i već je vrijeme da se to u punom smislu pokaže i na terenu - rekao je trener Siniša Oreščanin u najavi utakmice.


U prvom međusobnom ogledu ove sezone Gorica je pobijedila u Koprivnici 2-1, uz dva gola Ognjena Mudrinskog, dok je u domaćem ogledu sa Slaven Belupom izgubila 0-1 po snijegom prekrivenom terenu.

- Svaka je utakmica u ovoj ligi teška, a takva će sigurno biti i ova. Slaven Belupo je organizirana i kvalitetna momčad, pogotovo su dobri u defenzivi, a na nama je da pronađemo pukotine i popravimo dojam nakon Varaždina - ističe Jiloan Hamad.
Vrh