26.08.2021.

Održana 14. redovna Skupština HNK Gorice

Održana 14. redovna Skupština HNK Gorice Članovi Skupštine HNK Gorice okupili su se u četvrtak na 14. redovnoj sjednici Skupštine, čiji je dnevni red imao sedam točaka, pri čemu su sve usvojene jednoglasno.

Nakon što su izabrana radna tijela te usvojen zapisnik s prethodne, 13. Skupštine, podnesen je Prijedlog plana rada i financijskog plana za 2021. i 2022. godinu. Predsjednik kluba Nenad Črnko predstavio je detaljan plan za razdoblje pred nama, a po završetku njegova izlaganja u skupštinari su u kraćoj raspravi donijeli zaključak kako je sve navedeno vrlo ambiciozno, s ciljem da se nastavi rast i razvoj kluba, ali i realno i ostvarivo.

Nakon što su usvojene i odluke Izvršnog odbora koje su došle pred skupštinu, nekoliko riječi okupljenima uputio je predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Velike Gorice Goran Kovačić, koji je na Skupštini bio i kao predstavnik Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije.

Na Skupštini je, između ostaloga, još jedanput istaknuto kako je ona otvorenoga tipa i kako svatko može biti njezin član ako se učlani u klub i uplati simboličnu članarinu od 200 kuna godišnje. U ovom trenutku Skupština broji 23 člana, a predsjednik Črnko izrazio je nadu kako će u budućnosti biti i bitno brojnija.
Vrh