13.12.2022.

'Od srca za Turopoljsko srce!'

'Od srca za Turopoljsko srce!' Gorica se i ove godine uključila u humanitarnu akciju Turopoljsko srce, koja se već petu godinu zaredom održava u našem gradu. Akcija je kao i prošle godine podijeljena u dva dijela, Donatorske večeri i humanitarnog turnira, a sve s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć potrebitim obiteljima. 

Tim su povodom svoje dresove potpisali naši igrači Krešimir Krizmanić i Jurica Pršir, bivši igrač i trenutni team manager Matija Dvorneković, a posebni dres Turopoljsko srce s brojem 5 potpisali su svi igrači Gorice.

Sretni smo i ponosni jer se naš 'mali krug velikih ljudi' svakom godinom povećava - u broju volontera koji su na raspolaganju, ljudi koji se uključuju i spremni su podržati akciju donacijama te u broju igrača i klubova koji se rado odazivaju donirajući svoje dresove. O Turopoljskom srcu se ne priča više samo u Turopolju, već se pozitivan glas širi i ostatkom Hrvatske. Velika je to stvar za nas, ali i za sve ljude kojima pokušavamo pomoći”, rekao je Ivan Prelec, bivši trener Gorice i inicijator humanitarne akcije.

Svi koji žele podržati ovu humanitarnu akciju mogu to učiniti donacijom na IBAN udruge Turopoljsko srce:
HR3923600001102799361 - Zagrebačka Banka
Vrh