28.07.2023.

'Od prve minute ćemo tražiti tri boda!'

'Od prve minute ćemo tražiti tri boda!' Drugo kolo SuperSport HNL-a Gorica će igrati ponovno na domaćem terenu, a ovaj put suparnik je Lokomotiva. Obje momčadi upisale su remi u prošlom kolu, Gorica je odigrala 1-1 s Varaždinom, a s istim rezultatom završio je i susret Lokomotive i Istre 1961.

- Prednost Lokomotive u odnosu na nas je to što su uigraniji, odnosno puno igrača je ostalo zajedno, prošli su cijele pripreme, ali mi igramo na svom terenu i od prve minute ćemo tražiti tri boda - rekao je trener Sopić u najavi subotnjeg ogleda koje će se igrati s početkom u 18:45 sati.

U odnosu na prošlu utakmicu, trener na raspolaganju više neće imati Steenvoordena, koji je sporazumnim raskidom ugovora s našim klubom, završio svoju četverogodišnju avanturu u Hrvatskoj i uputio se prema Uzbekistanu.

- Dok smo bili u najtežoj situaciji, odlučio je ostati u klubu. Sada se ponovno ukazala dobra prilika da potpiše za prvaka Uzbekistana tako da smo mu izašli u susret. Njegova obitelj je iz Azije i želio se okušati u tom dijelu svijeta - rekao je Sopić, a onda se okrenuo novim pojačanjima.

- Mario Maloča će nam definitivno pomoći da budemo što bolji i popunimo rupe koje smo dobili odlaskom Slavka Bralića i sada Matthewa Steenvordena. Priključio nam se i Martin Šroler za kojeg mislim da kada mu fizička sprema bude na razini HNL-a, da će biti dobro pojačanje za našu momčad.
Vrh