20.04.2024.

"Ne trebamo se nikoga bojati..."

Ove nedjelje igrači Gorice putuju u Rijeku, na Rujevicu, gdje će se igrati 31. kolo SuperSport HNL-a. Prvo od preostala tri gostovanja, najavili su trener Rajko Vidović i igrač Krešimir Krizmanić.

- Čeka nas jedna izuzetno zahtjevna utakmica, protiv kvalitetne Rijeke koja je pokazala da je trenutno najbolja momčad. U 14 utakmica imaju 13 pobjeda, i samo jedan poraz i to protiv Dinama na Maksimiru. Riječ je o jako dobroj ekipi s vrhunskim stručnjakom ih jako dobro vodi - rekao je trener Vidović pa dodao:

- Moramo svih respektirati, i Dinamo i Rijeka su izuzetno kvalitetne momčadi, ali nikoga se ne trebamo bojati. Važno je da vjerujemo u sebe i u to da svakog možemo pobijediti jer ne pobjeđuje uvijek onaj koji je favorit na papiru...

- Rekao bih da su i Dinamo i Rijeka ekipe koje će kazniti sve što im ponudiš, a jako malo toga će ti dati. Trebamo biti spremni na to i mislim da možemo izvući nešto iz prošle utakmice s Dinamom. Znamo što nas čeka i neće biti lako - rekao je Krešimir Krizmanić, stoper Gorice kojeg smo u prošloj utakmici imali prilike vidjeti i na poziciji desnog beka.

- Drugačije je kada igraš nešto što nije tvoja pozicija, ali na kraju sve se svodi na to da kada krene utakmica, nema više što je, a što nije tvoje. Jednostavno trebaš dati sve od sebe, nebitno koju poziciju igrao na terenu, a onda kasnije možemo pričati o tome što je trebalo biti bolje i što treba popraviti - rekao je.  
Vrh