05.05.2023.

'Moramo napraviti sve da tri boda ostanu u Gorici'

'Moramo napraviti sve da tri boda ostanu u Gorici' Nogometaši Gorice ove subote od 17 sati dočekuju Slaven Belupo u sklopu 33. kola SuperSport HNL-a. Cilj je naravno nastaviti pozitivan niz, a nakon dva uzastopna remija, tri boda u ovom kolu značila bi jako puno u završnici borbe za opstanak.

Goričane ne smije zavarati 11 pogodaka u mreži Slaven Belupa u prošle četiri utakmice jer je Slaven do tih posljednjih nekoliko utakmica zapravo primao vrlo malo pogodaka, vidljivo je to i iz naših ranijih međusobnih susreta.

- Uvijek se tijekom sezone dogode usponi i padovi, ali izuzetno cijenim rad trenera Zekića i to što je napravio sa Slaven Belupom. Naravno da će utakmica biti jako zahtjevna, po mom mišljenju i jedna od najvažnijih s obzirom da je visoki datum u sezoni. Trebamo skupiti glave, držati se taktičke discipline i napraviti sve da tri boda ostanu u Gorici i time zadržimo mogućnost da u posljednja tri kola sami odlučujemo o svojoj sudbini - kazao je trener Željko Sopić u najavi susreta. 

Uz trenera, iduću utakmicu najavio je i Tim Matavž.

- Mi prvo moramo gledati sebe. Moramo igrati kao što smo igrali posljednje dvije utakmice. Znamo za što se borimo, znamo što je naš cilj i napravit ćemo sve da ostanemo na poziciji na kojoj se nalazimo sada - zaključio je Tim.


 
Vrh