03.01.2023.

Momčad Gorice otputovala u Medulin

Momčad Gorice otputovala u Medulin Nakon što su gotovo mjesec dana priprema odradili u Velikoj Gorici, igrači i stručni stožer Gorice otputovali su u Medulin gdje će odraditi drugi, završni dio zimskih priprema. U Medulinu će ostati do 12. siječnja te su u tom periodu planirane tri prijateljske utakmice, a prva će biti s Rijekom, 6. siječnja. 

- Najvažnije je da su igrači zajedno, može se i bolje trenirati jer igrači imaju mogućnost popodnevnog odmora i kontroliranog obroka. Važno je da odigramo dvije, tri dobre prijateljske utakmice koje su nam neophodne u ovom dijelu priprema kada brusimo formu - kazao je trener Sopić uoči puta. 
 
Na pripreme za drugi dio sezone otputovalo je 30 igrača: Ivan Banić, Karlo Žiger, Jan Paolo Debijađi, Momčilo Raspopović, Valentino Majstorović, David Sim, Vojtko Matuš, Krešimir Krizmanić, Matthew Steenvoorden, Slavko Bralić, Saša Marjanović, Mario Matković, Robert Ćosić, Jurica Pršir, Edin Julardžija, Joey Suk, Vinko Skrbin, Filip Mrzljak, Luka Brlek, Luka Kapulica, Toni Fruk, Josip Mitrović, Nikola Vujnović, Ante Matej Jurić, Caio Cruz, Vinko Petković, Kristian Fućak, Ino Vuko, Patrik Jug i Merveil Ndockyt.

Prvu prvenstvenu utakmicu u nastavku sezone, Gorica će odigrati na domaćem terenu 18. siječnja protiv Varaždina, u sklopu ranije odgođenog 17. kola SuperSport HNL-a, a tri dana kasnije Sopićeva momčad gostovat će na Maksimiru kod Dinama.
Vrh