13.04.2023.

"Mislim da smo se dobro pripremili i da ćemo Šubićevac napustiti uzdignute glave..."

Nakon dvije utakmice na domaćem terenu, Gorica će 29. kolo prvenstva otvoriti u gostima ovog petka. Iznimno važna utakmica za obje momčadi, i Goricu i Šibenik s druge strane, igrat će se na Šubićevcu od 18 sati.

- Ta utakmica će mnogo reći o nama i o ekipi Šibenika, s kojom smo u direktnoj borbi za opstanak. Bit će to zahtjevna utakmica, Šibenik je u dobroj formi, dva puta u mjesec dana je pobijedio Dinamo, igra finale Kupa, a nas su pobijedili kod kuće 3-0. Nadam se da ćemo otić na Šubićevac odigrati dobru utakmicu i pokušati izvući što bolji rezultat - rekao je trener Željko Sopić u najavi susreta.

Kazao je i kako imamo manjih problema s ozljedama u momčadi, ali da se nada da će svi biti spremni za utakmicu. Upravo zbog ozljede kapetana Mrzljaka, prošlo je kolo na njegovu poziciju naglo morao ući Raspopović. 

- Nije bilo puno vremena da se psihički pripremim na svoje zadatke, ali dosta dobro sam odradio poziciju koju sam prvi put u životu igrao. Mislim da sam se dobro snašao i drago mi je zbog toga - istaknuo je Momčilo, a zatim komentirao i momčad:

- Izdigli smo se, nakon sedam utakmica imamo jedan poraz, dva remija i četiri pobjede. To nam daje za pravo da gledamo pozitivno i u takvom nizu nastavimo do kraja sezone.
Vrh