03.01.2021.

Mindaugas Nikoličius i Valdas Dambrauskas odlaze iz HNK Gorice

Mindaugas Nikoličius i Valdas Dambrauskas odlaze iz HNK Gorice Litavski nogometni stručnjak Mindaugas Nikoličius više nije sportski direktor HNK Gorice. Do prekida suradnje došlo je sporazumno, na zahtjev gospodina Nikoličiusa. 

Litavski partner HNK Gorice dao je suglasnost Nikoličiusu za raskid suradnje.

- Zahvaljujemo gospodinu Nikoličiusu na tri godine suradnje i doprinosa našem klubu. Nažalost, nismo imali načina kako bismo ga odgovorili od njegove odluke da ode s pozicije sportskog direktora HNK Gorice. Želimo mu puno uspjeha u nastavku sportske i profesionalne karijere - izjavio je Nenad Črnko, predsjednik HNK Gorice.

- Zahvalio bih predsjedniku Črnku, upravi, stručnom stožeru, igračima i navijačima jer sam uživao posljednje tri godine. Bila mi je čast biti dio HNK Gorice, kojoj želim uspješnu budućnost - kazao je Mindaugas Nikoličius.

S pozicije trenera HNK Gorice istodobno odlazi Litavac Valdas Dambrauskas, koji je postao novi trener bugarskog Ludogoreca.

HNK Gorica dovršava razgovore s nekoliko eminentnih stručnjaka koji su kandidati za preuzimanje trenerske pozicije. Ime novog trenera bit će uskoro objavljeno.

HNK Gorica u ponedjeljak, 4. siječnja 2021. godine, počinje pripreme za nastavak prvoligaške sezone. Uprava kluba odlučna je osigurati potrebne uvjete kako bi momčad nastavila s odličnim rezultatima iz prvog dijela sezone koji je, podsjetimo, HNK Gorica završila na trećemu mjestu.

Cilj HNK Gorice i dalje je osiguravanje mjesta na tablici koje će jamčiti sudjelovanje u europskim natjecanjima nakon kraja ove sezone. To će biti sjajan uspjeh u samo 11 godina postojanja HNK Gorice, koja je na put uspjeha krenula iz Treće HNL.
Vrh