31.05.2022.

Matija Dvorneković završio karijeru i postao team manager!

Matija Dvorneković završio karijeru i postao team manager! Nakon 26 godina aktivne karijere, nakon što je na svom nogometnom putu prošao Rusiju, Albaniju i Island, ali i upisao čak 207 nastupa u najdražem dresu HNK Gorice, naš dosadašnji kapetan Matija Dvorneković (33) odlučio je završiti svoj igrački put. Posljednje četiri i pol godine bio je iznimno važna karika u goričkom nogometnom lancu, a to će ostati i dalje.

- Klub je Matiji Dvornekoviću, nakon njegove odluke o završetku igračke karijere, ponudio mjesto team managera, koje je on prihvatio. Smatram da je ovo odlična nadogradnja unutar veza stručnog stožera i svlačionice, jer Matija je kroz svoju igračku karijeru stekao brojna iskustva i ovo je idealna opcija za Goricu - smatra predsjednik kluba Nenad Črnko.

Dvorneković je već preuzeo novu funkciju i s velikom energijom se posvetio novim zaduženjima.

- Klub je u ovoj situaciji bio maksimalno korektan prema meni. Nakon teške ozljede ruke prije dva mjeseca, a zatim i isteka ugovora, ponuđena mi je opcija da budem team manager, prva spona između uprave kluba i stožera, igrača te medicinskog osoblja. Tu ponudu sam sa zadovoljstvom odlučio prihvatiti. Naravno da sam na raspolaganju klubu u svim segmentima u kojima to bude potrebno, veselim se novim izazovima i vrlo sam ambiciozan u svemu ovome. Apsolutno sam spreman za nastavak svog nogometnog puta izvan zelenog travnjaka - rekao je Dvorneković.

Hvala Matiji na svemu što je dosad dao za klub i puno sreće u daljnjem radu!
Vrh