14.06.2021.

Martin Šroler produžio, Tin Janušić potpisao!

Martin Šroler produžio, Tin Janušić potpisao! Uoči samog početka priprema za novu sezonu, svoje potpise na ugovore s HNK Goricom stavila su dva mlada i talentirana igrača, jedan povratnik i jedno novo lice, obojica napadači. Martin Šroler (22) je to poznato lice, vraća se u svoj klub nakon što je prošle sezone bio na posudbi u Interu iz Zaprešića, dok je novi igrač našega kluba postao i 19-godišnji Tin Janušić, koji je stigao iz NK Osijeka.

Obojica su potpisala trogodišnje ugovore, koji će trajati do ljeta 2024.

- Osjećam se sjajno, potpisao sam novi ugovor i nadam se da ću pokazati što znam i mogu. Vjerujem da sam zaslužio ovu šansu i siguran sam da ću dati svoj maksimum. Sezonu na posudbi iskoristio sam na najbolji mogući način, momčad je bila jako dobra, a ja sam napravio sve da zaslužim ovu priliku u svom klubu. Želim nastaviti u istom stilu, ali ovoga puta na prvoligaškoj sceni, na još višoj razini - kazao je Šroler, koji je za Inter zabio devet golova uz 13 asistencija.

Tin Janušić također je nastupao u 2. HNL, u dresu Osijeka II. 

- Osjećaj je fenomenalan! Prvo bih zahvalio predsjedniku Nenadu Črnku na ukazanom povjerenju, spreman sam na sve izazove koji me čekaju. Veselim se prilici da radim s trenerom Rendulićem i svim ovim suigračima, vjerujem da ću opravdati povjerenje i da ću pomoći momčadi u ostvarenju ciljeva. Gorica jako dobro radi s mladim igračima i uvjeren sam da će ovo biti jedna lijepa priča - rekao je mladi napadač koji je najveći dio karijere proveo u Sesvetama.

- Da, to je moj klub, iz Sesveta sam, a tamo sam bio 11 godina, da bi posljednje dvije proveo u Osijeku. Već imam iskustva i u seniorskom nogometu, tako da očekujem odličnu sezonu za Goricu, ali i za mene osobno - dodao je Janušić.

Šroki, dobrodošao natrag, Tine, dobrodošao!
Vrh