29.05.2020.

Leon Išek produžio ugovor s Klubom

Leon Išek produžio ugovor s Klubom Vratar Leon Išek potpisao je produženje suradnje s Goricom do ljeta 2021. godine. 

- Zahvalan sam svima u klubu, prije svega predsjedniku Črnku i sportskom direktoru Mindaugasu koji su prepoznali moj rad, trud i pružili mi priliku za još godinu dana dokazivanja.

Mladi 19-godišnji vratar rodom iz Siska u Klub stigao 2016. godine, a u Velikoj Gorici je završio i srednju školu.

Ovdje sam već četiri godine i mogu reći da se osjećam kao doma. Drago mi je da se nalazim u ovako zdravoj sredini i da imam dobre i iskusne suigrače, pogotovo golmane. Osim što su dobri igrači, velika su mi podrška oko svega i drago mi je imati takvu konkurenciju.

Do prelaska u redove prve momčadi Leon je nastupio u mlađim kategorijama naše nogometne škole, a s juniorskom momčadi prošle je sezone izborio kvalifikacije za Prvu HNL.

-Prilika će biti, na meni je samo da radim i dajem sve od sebe... U subotu igramo protiv Varaždina, utakmica u kojoj ću, nadam se, dobiti priliku da se pokažem u što boljem svjetlu. Za vrijeme sezone branio sam u nekoliko prijateljskih utakmica, tu je i trening ogled s Istrom prošlog tjedna...

-Zahvalan sam treneru Valdasu Dambrauskasu, zatim Saši Sabljaku koji me vodio i kroz juniorsku momčad Gorice i naravno treneru Siniši Klafuriću koji svakodnevno trenira sa mnom i vjeruje u mene,
rekao je Leon.
Vrh