03.03.2022.

Krunoslav Rendulić više nije trener HNK Gorice

Krunoslav Rendulić više nije trener HNK Gorice Nakon deset zajedničkih mjeseci, Krunoslav Rendulić više nije trener HNK Gorice. Čelnici kluba obavili su razgovor s dosadašnjim trenerom jutro nakon poraza u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa od Hajduka na Poljudu (1-2) i dogovorili prekid suradnje.

- U ime kluba želim se zahvaliti Krunoslavu Renduliću na iznimno korektnoj suradnji koju smo imali u ovih nepunih godinu dana. Nažalost, rezultatska kriza u koju smo ušli nije mi ostavljala previše prostora za neke druge odluke. Moram naglasiti da smo u posljednjih mjesec dana svi zajedno činili maksimum da zajednički pokušamo promijeniti rezultatski pad u pozitivu, ali jednostavno nije išlo - rekao je predsjednik kluba Nenad Črnko i dodao:

- U nekim drugim vremenima moguće je da bismo ovakve odluke donosili ranije, ali bilo je mnogo objektivnih razloga da pokušamo vratiti samopouzdanje momčadi na terenu, a samim time i zadržimo Rendulića. Utakmica u Splitu nije bila okidač za ovakvu odluku, Kruno je zaslužio da pokuša izboriti plasman u finale s momčadi s kojom je izborio polufinale, ali negativan niz na koji se nadovezala i ova utakmica jednostavno je nametao ovu opciju. 

Do imenovanja novog trenera momčad će voditi Saša Sabljak.
Vrh