21.09.2020.

Kristijanu Lovriću pretpoziv u reprezentaciju Hrvatske!

Kristijanu Lovriću pretpoziv u reprezentaciju Hrvatske! Nikad se prije, u ovih 11 godina postojanja kluba, nije dogodilo da jedan igrač iz HNK Gorice završi u hrvatskoj A reprezentaciji. Međutim, od ovog ponedjeljka korak smo bliže prilici da se to promjeni... Kristijan Lovrić (24) nagrađen je za dobre igra na početku prvenstva, ali i u posljednje dvije sezone općenito, pretpozivom hrvatskog izbornika Zlatka Dalića.

- Naravno da sam počašćen i neizmjerno sretan što sam ušao u krug reprezentacije. Uvijek sam govorio da mi je to dječački san, jedan od razloga zbog kojih sam i počeo igrati nogomet, i zaista je dobar osjećaj dočekati ovakav trenutak. Da, riječ je o pretpozivu, no i to smatram velikim priznanjem. Potpuno sam spreman i vrlo motiviran, bude li me izbornik trebao u ovoj akciji, tu sam! - rekao je Kristijan Lovrić.

Hrvatska reprezentacija u ovoj će akciji odigrati čak tri utakmice. U St. Gallenu će 7. listopada protivnik biti Švicarska, 11. listopada u Zagreb dolazi Švedska, a 14. listopada stiže Francuska, također u Zagreb. Uz Lovrića, pretpoziv su dobili i Lovre Kalinić, Mislav Oršić, Mile Škorić i Mijo Caktaš.
Vrh