23.08.2021.

Kotarski, Krizmanić i Pršir na popisu izbornika Bišćana

Kotarski, Krizmanić i Pršir na popisu izbornika Bišćana Izbornik U-21 reprezentacije Hrvatske, Igor Bišćan, objavio je popis igrača za dvije nadolazeće kvalifikacijske utakmice. Poziv je uputio dvadesetčetvorici igrača, među kojima i trojici Goričana - Dominiku Kotarskom, Krešimiru Krizmaniću i Jurici Prširu.

Mladi Vatreni okupit će se u ponedjeljak, 30. kolovoza u Zagrebu, a prvi susret igrat će se na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici, 2. rujna protiv Azerbajdžana (19:00 sati). Druga utakmica na rasporedu je 7. rujna u Oulu, u gostima kod Finske.

POPIS IGRAČA:

Vratari: Dominik Kotarski (Gorica), Ivor Pandur (Verona), Nikola Čavlina (Dinamo).

Braniči: Boško Šutalo (Atalanta), David Čolina (Hajduk), Mario Vušković (Hajduk), Bartol Franjić (Dinamo), Krešimir Krizmanić (Gorica), Nikola Soldo (Lokomotiva), Josip Stanišić (Bayern), Josip Šutalo (Dinamo).

Vezni: Martin Baturina (Dinamo), Marko Bulat (Dinamo), Denis Bušnja (Rijeka), Lukas Kačavenda (Lokomotiva), Adrian Liber (Rijeka), Jurica Pršir (Gorica), Luka Sučić (RB Salzburg).

Napadači: Ivan Dolček (Hajduk), Antonio Marin (Šibenik), Stipe Biuk (Hajduk), Marco Pašalić (Borussia Dortmund), Roko Šimić (RB Salzburg), Marin Ljubičić (Hajduk).
Vrh